Υπάρχει τελικά η τέλεια πάνα για το μωρό σου;

πάνες Pufies

Το ποια πάνα θα επιλέξουμε για το μωρό μας είναι ένα ζήτημα που μας έχει ταλανίσει όλες πριν ακόμη γεννήσουμε. Οι συμβουλές από τις φίλες που ήδη είχαν μωρά, από τις μητέρες μας, από ειδικούς έως και μη ειδικούς (βλέπε forums για μαμάδες) δεν έλυσαν την απορία μας: Ποια πάνα είναι αυτή που θα σου διασφαλίσει απόλυτη ασφάλεια για την ευαίσθητη επιδερμίδα ενός νεογέννητου, που δε θα του προκαλέσει συγκάματα και ερεθισμούς, που θα το κρατάει στεγνό και θα του προσφέρει ελευθερία κινήσεων;

Αν είσαι νέα μαμά, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις, με την επιλογή της σωστής πάνας να αποτελεί την μέγιστη πρόκληση όλων!

«Μια δοκιμή θα σε πείσει»

«Δοκίμασε και θα δεις…» Μη μας πεις ότι δε το έχεις ακούσει. Κάπως έτσι ξεκινάς να αγοράζεις πάνες οι οποίες υποστηρίζουν ότι είναι οι πιο απορροφητικές, ειδικά φτιαγμένες για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, που δεν επιτρέπουν διαρροές κ.α.

Μέχρι λοιπόν να καταλήξεις ποιες πάνες είναι οι κατάλληλες, έχεις αποκτήσει άποψη για όλες τις επώνυμες μάρκες της αγοράς, μέχρι να βρεις αυτές που ταιριάζουν στο μωρό σου, γιατί αν θέλουμε να είμαστε ρεαλίστριες, δεν υπάρχει η «καλύτερη πάνα» της αγοράς, αλλά η πιο κατάλληλη για το μωρό σου.

Με ποια κριτήρια να επιλέξεις

Το νούμερο ένα κριτήριο είναι η φιλικότητα προς το δέρμα του μωρού σου. Πλέον οι περισσότερες πάνες του εμπορίου είναι απαλές και απορροφητικές, όμως δεν έχουν όλες φιλικές προς το ευαίσθητο δέρμα του βρέφους. Μην ξεχάσεις να κοιτάξεις τη συσκευασία ώστε να εντοπίσεις αν φέρουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Ξέρουμε εκ πείρας ότι είναι ένα στάδιο της επιλογής που παραβλέπεις αλλά αξίζεις τον κόπο να δώσεις λίγη σημασία παραπάνω στο γεγονός ότι δεν περιέχουν αλλεργιογόνα, βλαβερές τοξίνες, άρωμα, οινόπνευμα, λάτεξ ή χλώριο.

Η εφαρμογή είναι κάτι που θα το δεις στην πράξη και εξαρτάται από τις αναλογίες του κάθε μωρού. Εάν μια πάνα δεν τοποθετηθεί σωστά στο παιδί μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμούς. Για αυτό, πριν αγοράσεις 5 κουτιά πάνες επειδή τις βρήκες σε προσφορά, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι είναι στο σωστό νούμερο. Κάτι ακόμη πολύ βασικό είναι να μπορείς να αλλάξεις πάνα εύκολα και γρήγορα. Τουτέστιν, να μη κολλάς και ξεκολλάς τα αυτοκόλλητα χίλιες φορές μέχρι να πετύχεις το τέλειο κλείσιμο.

Η εύκολη και σωστή εφαρμογή της πάνας θα σου διασφαλίσει ότι το μωρό σου θα νιώθει άνετα να κινηθεί και δε θα νιώθει καμία πίεση και δυσφορία. Μη ξεχνάς ότι η πάνα, ειδικά τον πρώτο χρόνο, θα είναι σαν δεύτερο δέρμα του. Άρα θα πρέπει να είναι λεπτές και ελαφριές και να παρέχουν στο μωρό σου την απαραίτητη ελευθερία κινήσεων.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Τι γίνεται όμως με το κόστος; Όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχτούμε η τιμή είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, αν σκεφτείς ότι οι πάνες είναι ένα από τα μεγαλύτερα έξοδα στην ανατροφή ενός παιδιού. Σκέψου μόνο, ότι ένα μωρό θα χρησιμοποιήσει κατά μέσο όρο 2.700 πάνες κατά τη διάρκεια μόνο του πρώτου έτους της ζωής του!

Ποιες πάνες λοιπόν συνδυάζουν ποιότητα, ασφάλεια και οικονομία; Οι πάνες που επιλέξαμε να σου παρουσιάσουμε σήμερα, απαντούν στο ερώτημα και σου δίνουν ακόμη έναν λόγο για να τις προτιμήσεις.

Τι είναι οι πάνες Pufies

Όσες τις έχετε δοκιμάσει, θα απαντούσατε ότι είναι οι πιο μοντέρνες και στυλάτες πάνες για παιδιά που συνδυάζουν εμφάνιση με άνεση και προστασία για τα μωρά μας.

Τα σχέδια τους διαφέρουν πολύ από τα συνηθισμένα ενώ είναι τόσο λεπτές που προσφέρουν απίστευτη ελευθερία κινήσεων στο μωρό μας.

https://www.instagram.com/p/Bt1M8uzgMJI/

Πληρούν όμως όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για να σου διασφαλίσουν ότι το μωρό σου δεν διατρέχει κίνδυνο από συγκάματα και ερεθισμούς; Φυσικά και ναι.

https://www.instagram.com/p/BvcJQOyBE48/

Πού θα τις βρεις

Τις Pufies μπορείς να τις παραγγείλεις μόνο online από το e-yup.com. Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ των Pufies Trusted Trends, μία συλλογή που έχει σχεδιαστεί για όλες τις μικρές κυρίες και τους μικρούς κυρίους που γεννήθηκαν για να είναι πανέμορφοι, ακριβώς όπως είναι και οι γονείς τους, των Pufies Baby Art, μια συλλογή με παιχνιδιάρικη διάθεση και χαρακτήρες ουδέτερους – ως προς το – φύλο – που απευθύνεται σε όλους τους γονείς, ασχέτως του φύλου των παιδιών τους και τις Pufies Sensitive στην περίπτωση που το μωράκι σου εκδηλώνει μεγαλύτερη ευαισθησία, με υπέροχα σχέδια που κάνουν την καθημερινότητα μας πιο όμορφη.

Δες το review video της Δέσποινας Γεωργιάδου για τα Pufies ώστε πριν αγοράσεις, να αποκτήσεις μια πιο σφαιρική άποψη! 

Μέχρι λοιπόν να αφήσεις τις πάνες στην άκρη, επέλεξε τις πάνες που θα κάνουν εσένα και το μωράκι σου χαρούμενους.

Μην ξεχνάς:

Δεν υπάρχει η τέλεια πάνα, αλλά η κατάλληλη!

Eshop: e-yup.com
Facebook: young.unique.people
Instagram: e_yup.baby
Διαβάστε περισσότερα

Best of network