«Το αγόρι και το πιάνο»: Ο Έλτον Τζον, στην πιο συγκινητική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση

Ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα της Αγγλίας, το John Lewis, παρουσίασε την ωραιότερη και πιο συγκινητική διαφήμιση για τα Χριστούγεννα του 2018.

Πρωταγωνιστής του μαγικού διαφημιστικού δεν είναι άλλος από τον Έλτον Τζον, ο οποίος εμφανίζεται στο video «The Boy and the Piano».

Το video δείχνει την πραγματική πορεία της καριέρας του τραγουδιστή και μας μεταφέρει στις πιο εμβληματικές στιγμές του· την στολή με την Αμερικανική σημαία, την ροζ mohawk περούκα, τα εφηβικά του χρόνια…

Τρεις ηθοποιοί ενσαρκώνουν τον Elton John: Ο Simon Burbage, ο Oliver Marshall και ο Brandon Stein.

Το story ξετυλίγεται τη στιγμή που ο μικρός Elton παίρνει ένα πιάνο ως δώρο Χριστουγέννων από τη γιαγιά του.

Το John Lewis αναφέρει:

«Αν πάτε πίσω σε όλα σας τα Χριστούγεννα, σίγουρα υπάρχει ένα μοναδικό δώρο που ξεχωρίσατε από όλα τα υπόλοιπα που πήρατε ποτέ. Αυτό το μαγικό συναίσθημα θέλαμε να πετύχουμε με το φετινό διαφημιστικό. Η ιστορία διηγείται γιατί το πιάνο που πήρε ο Elton John ως δώρο, ήταν κάτι παραπάνω από δώρο, γιατί μερικά δώρα σημαίνουν πολλά παραπάνω».

Ο ίδιος ο Elton John δήλωσε: «Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του John Lewis προσφέρει αμέτρητες ζεστές στιγμές σε μένα και την οικογένειά μου. Το πιάνο της γιαγιάς μου, σηματοδοτεί την στιγμή που η μουσική μπήκε στη ζωή μου. Η διαφήμιση είναι πραγματικά φανταστική και αγάπησα κάθε λεπτό της».

Ένα πραγματικά υπέροχο διαφημιστικό που θέλει να ζεστάνει τις καρδιές όλων, να προσφέρει χαρά, μαγεία και χαμόγελο.

Απολαύστε το!

Διαβάστε περισσότερα

Best of network