Εκπαιδευτήρια Καίσαρη | Η iRobot κατέκτησε την 1η & 4η θέση στον κόσμο!

iRobot

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η οµάδα S.T.E.A.M. του Γυµνασίου των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη, η iRobot, διακρίθηκε στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της FLL Lego που διεξήχθη στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης (30 Μάϊου-1 Ιουνίου), ξεπερνώντας τον εαυτό της με την κατάκτηση του 1ου Βραβείου παγκοσμίως στο Innovative Solution και της 4ης θέσης στο Robot Game ανάμεσα σε 90 συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

Η iRobot, µε σύνθηµα «One team – One spirit», µε το πρωτότυπο θέµα «Space Teeth Project» και υπό την καθοδήγηση των προπονητών της, έλαβε εξαιρετικά σχόλια από τους κριτές που βρήκαν τη λύση «πρακτική και καινοτόμα, αποτέλεσμα μεγάλης έρευνας με ευφάνταστη και επιτυχημένη παρουσίαση».

Αναφορικά με το Robot, εντυπωσιάστηκαν από «τo μικρό του μέγεθος το οποίο, παρόλα αυτά, πραγματοποιεί με επιτυχία τις αποστολές».

Τέλος, για μία ακόμη χρονιά οι κριτές αναγνώρισαν την ισχυρή δυναμική της ομάδας που «χαρακτηρίζεται από το τρίπτυχο έμπνευση, ομαδικότητα και ευγενής επαγγελματισμός».

Εκπαιδευτήρια Καίσαρη | Η iRobot κατέκτησε την 1η & 4η θέση στον κόσμο!

Η υποστήριξη των χορηγών Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, Synviva, Affidea Ευρωϊατρική, BIC VIOLEX, Fenchurch Faris Hellas, Papadakis Bros, Hellenic Space Agency, Vlamis Yachts & Yacht Management και Apivita ήταν πραγματικά καθοριστικής σημασίας για την παρουσία και τη συνέχιση της προσπάθειας της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη στην Ουρουγουάη.

Μετά την φετινή μεγάλη επιτυχία και τη σταθερότητα που έχει επιδείξει μες τα χρόνια, η iRobot θεωρείται πλέον από τις καλύτερες ομάδες παγκοσμίως. Την ευχαριστούμε που κάνει το σχολείο και την Ελλάδα υπερήφανους!

Τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη

Η Σχολή Καίσαρη ξεκίνησε το 1960 στο Παλαιό Φάληρο από το όνειρο του Ανδρέα Καίσαρη για τη δημιουργία ενός οικογενειακού σχολείου που διατηρεί προσωπική σχέση με τους μαθητές και τους γονείς τους. Στα χρόνια που πέρασαν, το σχολείο μετεξελίχθηκε χάρη στους εκπαιδευτικούς του και τις καινοτόμες διδακτικές μεθόδους του σε ένα υπερσύγχρονο σχολικό οργανισμό με υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και πολλές επιτυχίες.

Εκπαιδευτήρια Καίσαρη | Η iRobot κατέκτησε την 1η & 4η θέση στον κόσμο!

Από το 1995 τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη λειτουργούν στη Βάρη Αττικής, σε μία ιδιόκτητη καταπράσινη έκταση 40 στρεμμάτων και καλύπτουν όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, από Παιδικό Σταθμό έως και Λύκειο. Ο οικογενειακός χαρακτήρας των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη σε συνδυασμό με τον τεχνολογικό εξοπλισμό και τις σύγχρονες διδακτικές πρακτικές προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον, πλούσιο σε μαθησιακά ερεθίσματα, που εξασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες για σύγχρονη και αποτελεσματική εκπαίδευση

Info:

www.kessaris.edu.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network