Το πιο δημιουργικό Summer Camp της πόλης σε ένα καταπράσινο περιβάλλον!

Το πιο δημιουργικό Summer Camp της πόλης σε ένα καταπράσινο περιβάλλον!

Καλοκαίρι στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση!

Το καλοκαίρι αποτελεί μια περίοδο χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς για τους μαθητές που είναι σημαντικό να συνδυάζεται με δημιουργικότητα, γνώση και νέες εμπειρίες!

Τα Εκπαιδευτήρια Αντωνόπουλου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση» έχουν σχεδιάσει καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα, που το καθένα απευθύνεται σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και έχει ως στόχο να καλύψει τις ανάγκες κάθε ηλικίας.

Στο Kids Summer Camp της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης οι μικροί μαθητές που έχουν ολοκληρώσει το Προνηπιαγωγείο και του Νηπιαγωγείο θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν εντός των σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων του Σχολείου, επιλέγοντας ανάμεσα σε ποικίλες δραστηριότητες όπως mini tennis, ποδόσφαιρο, μπαλέτο, και κολύμβηση στο κολυμβητήριο των Εκπαιδευτηρίων.

Μια φορά την εβδομάδα η διασκέδαση μεταφέρεται σε οργανωμένες παραλίες όπου οι μαθητές πάνε για μπάνιο στη θάλασσα!

Τα μουσικοκινητικά παιχνίδια σε συνδυασμό με τον χορό, η ποδηλασία, η ρομποτική, το θεατρικό παιχνίδι και τα αγγλικά θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα των μικρών μας φίλων με ενδιαφέροντα και γνώσεις που θα τους συνοδεύουν καθόλη τη διάρκεια της επόμενης σχολικής χρονιάς!

Οι μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού έχουν τη δική τους ξεχωριστή επιλογή για το καλοκαίρι με το πρόγραμμα του Junior Summer Camp!

Το πιο δημιουργικό Summer Camp της πόλης σε ένα καταπράσινο περιβάλλον!

Τέσσερις φορές την εβδομάδα πραγματοποιούν εξορμήσεις σε βουνό και θάλασσα! Adventure park και mountain bike για τους μεγαλύτερους σε ηλικία μαθητές του Δημοτικού, ποδηλασία για τους μικρότερους σε ηλικία μαθητές, πεζοπορία στο βουνό, ιππασία, τοίχος αναρρίχησης και φυσικά μπάνιο στη θάλασσα, σε οργανωμένες παραλίες όπου οι μαθητές από τη Γ’ έως και τη ΣΤ’ Δημοτικού θα έχουν τη δυνατότητα να απασχολούνται με αθλητικές δραστηριότητες όπως Beach Football, Beach Tennis και Aqua Aerobic!

Επιπλέον οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν συστηματικά σε εξειδικευμένα προγράμματα εντός του Σχολείου και να επιλέξουν 3 προγράμματα από τα παρακάτω: Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο, Τένις, Χορός, Μπαλέτο, Κολύμβηση, Πινγκ πονγκ, Ρομποτική, Πληροφορική, Ελληνική Ρητορική, Debate στα Αγγλικά.

Το Sailing Camp έχει σχεδιαστεί για μαθητές της Γ’,Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού και α’, β’ και γ’ Γυμνασίου που θέλουν να εκπαιδευτούν εντατικά στο άθλημα της Ιστιοπλοΐας, Surfing και Canoe.

Οι μαθητές εκπαιδεύονται σε βασικές ικανότητες ενός αθλήματος που συναρπάζει τα παιδιά και αναπτύσσουν πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε Σχολή Ιστιοπλοΐας.

Το Summer Camp της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης έχει διάρκεια τριών εβδομάδων (18/06/19 – 5/07/19).

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την καθημερινή μεταφορά τους με τα σύγχρονα ιδιόκτητα σχολικά λεωφορεία της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Οι μαθητές παραλαμβάνονται ακριβώς έξω από την κατοικία τους και όχι μαζικά από σημεία συνάντησης. Σε κάθε λεωφορείο υπάρχει συνοδός καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Καλοκαίρι στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση!

Πληροφορίες – Εγγραφές:

Χρυσανθέμων 11 Αφίδνες, 22950 29840, info@anagennisi.edu.gr , www.anagennisi.edu.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network