Δύο υλικά για ένα πεντανόστιμο γρήγορο γλυκό. Αυτό το σοκολατένιο ρυζόγαλο του Δημήτρη Μακρυνιώτη είναι η πιο γρήγορη και με ονειρική γεύση συνταγή για μους σοκολάτας με ρύζι.
Υλικά
- 250 γρ. Κλασική κουβερτούρα
- 150 γρ. ρύζι βρασμένο
- 100 ml βραστό νερό
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα μας σε ένα μπεν μαρί. Στη συνέχεια, σε ένα μπλέντερ, βάζουμε το ζεστό βρασμένο ρύζι, την λιωμένη κουβερτούρα και το βραστό νερό. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας. Τέλος, μοιράζουμε σε μπολάκια και τοποθετούμε στο ψυγείο.