Μαμά- Το βίντεο που δείχνει ότι κάνεις την πιο δύσκολη “δουλειά” στον κόσμο

Μαμά- Το βίντεο που δείχνει ότι κάνεις την πιο δύσκολη “δουλειά” στον κόσμο

Θα δεχόσουν μια δουλειά στην οποία δεν πληρώνεσαι; Με έναν εργοδότη που δεν σου δίνει διαλείμματα και σε χρειάζεται ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας; Θα δεχόσουν να εργαζόσουν όλη μέρα χωρίς να μπορείς να ξεκουραστείς ή να κάτσεις σε μια καρέκλα; “Όχι”, αυτό απάντησαν οι περισσότεροι υποψήφιοι σε μια συνέντευξη για δουλειά που έγινε διαδικτυακά- αλλά στην πραγματικότητα ήταν μέρος ενός πειράματος που ήθελε να αποδείξει ότι το να είσαι μαμά είναι η πιο δύσκολη “δουλειά” στον κόσμο.

Χωρίς να το γνωρίζει, μια ομάδα ανθρώπων συμμετείχαν στο πείραμα πιστεύοντας ότι κάνουν συνέντευξη για μια δουλειά. Όταν εμφανίστηκε ο υπεύθυνος στην οθόνη τους, άρχισε να τους εξηγεί ποιες είναι οι υποχρεώσεις τους για τη δουλειά με πολλούς να απογοητεύονται πολύ γρήγορα. “Είναι η πιο σημαντική δουλειά” είπε, εξηγώντας πως “αυτή η δουλειά απαιτεί να είστε όρθιοι τον περισσότρο χρόνο” και “να δουλεύετε 24 ώρες τη μέρα” καθώς και “μπορείς να φας κάτι μόνο αν ο συνεργάτης σας έχει τελειώσει το δικό του φαγητό”.

Οι υποψήφιοι χαρακτήρισαν τη δουλειά “απάνθρωπη” ενώ κάποιοι αναρωτήθηκαν αν είναι “νόμιμη” όταν ο υπεύθυνος τους είπε πως εκατομμύρια άνθρωποι κάνουν αυτή τη δουλειά και… λέγονται “μαμάδες”!

Δες το βίντεο:

@ele_ria #momslife #formoms #momsbelike #fyyyyyyyyyyyyyyyy #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος – ele_ria

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network