Μητέρα μοίρασε γλυκά και ωτοασπίδες στους συνεπιβάτες της πτήσης της για όταν κλάψει το μωρό της

κλάψει το μωρό

Έδωσε 200 σακουλάκια για τους υπόλοιπους επιβάτες σε περίπτωση που κλάψει το 4 μηνών παιδί της

Μια συμπονετική μητέρα έδωσε 200 σακουλάκια με καραμέλες και ωτοασπίδες στους συνεπιβάτες της 10ωρης πτήσης της για να τα χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση που άρχιζε να κλαίει το μωρό της.

Η γυναίκα ταξίδευε από την Σεούλ της Νότιας Κορέας προς το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια μαζί με το 4 μηνών παιδί της και πριν ξεκινήσει το ταξίδι μοίρασε στους υπόλοιπους επιβάτες τα πακετάκια, τα οποία περιείχαν ένα σημείωμα, ωτοασπίδες και διάφορα γλυκά.

Ένας από τους επιβάτες δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες από την «συγκινητική χειρονομία», σχολιάζοντας πως «δεν ακούστηκε κιχ από το μωρό ούτε μια φορά».

Βέβαια πολλοί επιβάτες σχολίασαν πως δεν ήταν ανάγκη να κάνει τέτοιο η μητέρα και πως θα έδειχναν κατανόηση. «Ωραία κίνηση, αλλά ίσως θα έπρεπε να δείχνουμε μεγαλύτερη κατανόηση στις πτήσεις και να κάνουμε γονείς με τα παιδιά τους να νιώθουν ευπρόσδεκτοι. Όλοι ήμασταν μωρά κάποια στιγμή στη ζωή μας», είπε κάποια γυναίκα.

Το σημείωμα που υπήρχε μέσα στο σακουλάκι έγραφε τα εξής:

«Πηγαίνω στις ΗΠΑ με την μαμά και γιαγιά μου να δω τη θεία μου. Έχω άγχος και φοβάμαι λιγάκι επειδή είναι η πρώτη μου πτήση, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να κλάψω ή να κάνω πολύ θόρυβο. Θα προσπαθήσω να κάνω ησυχία αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Σας παρακαλώ δικαιολογείστε με. Η μαμά μου ετοίμασε αυτό το σακουλάκι για εσάς με λίγες καραμέλες και ωτοασπίδες. Παρακαλώ χρησιμοποιείστε τις αν έχει πολύ θόρυβο εξαιτίας μου. Καλό ταξίδι. Ευχαριστώ».

lifo.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network