Οργή μετά την κακοκαιρία: “Λιώνω χιόνι για να δώσω νερό στο παιδί μου” καταγγέλλει μητέρα στο Πικέρμι

κακοκαιρία

Δύο ημέρες στο σκοτάδι, χωρίς θέρμανση, χωρίς νερό αναγκάζεται να βράσει το χιόνι για να ταΐσει για τα παιδιά της.

Χωρίς ρεύμα παραμένουν για τρίτο 24ωρο πολλά νοικοκυριά στην Αττική, την ώρα που ο παγετός δεν λέει να υποχωρήσει και οι θερμοκρασίες είναι πολικές. Αγανακτισμένοι πολίτες προσπαθούν με κάθε τρόπο να ζεσταθούν και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που τους έχει προκαλέσει η διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Ενδεικτική της κατάστασης είναι η καταγγελία που έκανε μία γυναίκα στο Πικέρμι η οποία αποκάλυψε ότι λιώνει πάγο στο γκαζάκι για να δώσει στο παιδί της νερό και γάλα. Δύο ημέρες στο σκοτάδι, χωρίς θέρμανση, χωρίς νερό και με δύο μωρά που έχουν ανάγκη για φαγητό και ζέστη, αναγκάζεται να βράσει το χιόνι για να φτιάξει γάλα για τα παιδιά της.

«Δεν μπορώ να μαγειρέψω, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχω επικοινωνήσει με τον παιδίατρό μου, μου είπε για να πλύνω ένα μπιμπερό να λιώσω χιόνι, για να βράσω χιόνι, να πλύνω και να προμηθευτώ» είπε χαρακτηριστικά στο Mega και την εκπομπή «Live News».

 Χωρίς ρεύμα ακόμη 3.000 νοικοκυριά

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς στη γραμμή 4 και συγκεκριμένα στις περιοχές Κάτω Σούλι, Γραμματικό, Σχοινιά και Πικέρμι όπου εντοπίζονται τα σοβαρότερα προβλήματα.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης σε πλήθος μεμονωμένων βλαβών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό, τη Δευτέρα η κακοκαιρία δημιούργησε προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περίπου 200.000 νοικοκυριά, ενώ αυτή την ώρα οι ζημιές επηρεάζουν το ρεύμα σε περίπου 3.000 νοικοκυριά.

thetoc.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network