5 νέες παιδικές ταινίες για να απολαύσετε με τα παιδιά σας

5 νέες παιδικές ταινίες για να απολαύσετε με τα παιδιά σας

Εφευρετικές πρωτότυπες ιστορίες, πολυαναμενόμενα sequels και λατρεμένοι ήρωες που «αναβιώνουν», αιχμαλωτίζουν τη φαντασία μικρών και μεγάλων.

Τώρα που κλείνουν τα σχολεία, ο ελεύθερος χρόνος με τα παιδιά μεγαλώνει. Μπορούμε τώρα στις διακοπές τους να τον κάνουμε και ποιοτικό βλέποντας μαζί τους υπέροχες ταινίες που θα λατρέψετε κι εσείς αλλά κι εκείνα.

Παρακάτω θα βρείτε 5 νέες ταινίες με σούπερ ήρωες, άτακτα μωρά, πριγκίπισσες, γιγάντια τέρατα, κοάλα, ελέφαντες, γλυκά στρουμφάκια, lego (μη ξεχνάς τα lego είναι παντού) που θα σας ταξιδέψουν σε υπέροχους κόσμους και θα συναρπάσουν ολόκληρη την οικογένεια.

Βαϊάνα

Τρεις χιλιάδες χρόνια πριν, οι μεγαλύτεροι ναυτικοί του κόσμου διέσχιζαν τον απέραντο Ειρηνικό, εξερευνώντας τα πολλά νησιά της Ωκεανίας. Αλλά κάπου εκεί, και για μια χιλιετία, τα ταξίδια σταμάτησαν -και κανείς δεν γνωρίζει το γιατί. Η “Βαϊάνα”, μια ριψοκίνδυνη έφηβη σαλπάρει σε μια τολμηρή αποστολή για να σώσει το λαό της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Βαϊάνα θα συναντήσει τον κάποτε ισχυρό ημίθεο Μάουι, που θα την καθοδηγήσει στο να γίνει μια εξαιρετική εξερευνήτρια. Μαζί θα ταξιδέψουν στα ανοιχτά συναντώντας γιγάντια τέρατα και αντίξοες συνθήκες, και στην πορεία η Βαϊάνα θα εκπληρώσει το όραμα των προγόνων της, ανακαλύπτοντας παράλληλα και αυτό που πάντα αναζητούσε: την πραγματική της ταυτότητα.

Τα Στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό

5 νέες παιδικές ταινίες για να απολαύσετε με τα παιδιά σαςΣε αυτή τη νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εκδοχή για τα «Στρουμφάκια», μόνο σε κινούμενα σχέδια πλέον, ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο – γεμάτο μαγικά πλάσματα – Απαγορευμένο Δάσος για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ. Επιβάτες ενός τρελού ταξιδιού, γεμάτου δράση και κίνδυνο, τα Στρουμφάκια βρίσκονται μπροστά στην ανακάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού σε ολόκληρη την Στρουμφοιστορία.

Διαβάστε τη συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network