ΈΛΗΞΕ | Κερδίστε το βιβλίο “Το μυστήριο του εξαφανισμένου παπαγάλου” εκδ. Παπαδόπουλος

Το Μυστήριο Του Εξαφανισμένου Παπαγάλου

Το The Mamagers και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος προσφέρουν σε 2 τυχερούς αναγνώστες το νέο βιβλίο «Το Μυστήριο Του Εξαφανισμένου Παπαγάλου» των συγγραφέων Αθανασιάδης Κυριάκος & Τσιλιγγερίδου Κίκα και εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, κάνετε like (αν δεν έχετε ήδη κάνει) στο Facebook Page του The Mamagers και των Εκδόσεων Παπαδόπουλος και συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:

Όροι και λεπτομέρειες συμμετοχής

– Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή από μέλη της ίδιας οικογένειας ή η συμμετοχή ενός ατόμου με πολλαπλούς λογαριασμούς.
– Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 08/11 στις 14:00.
– Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μετά την κλήρωση μέσω email για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους.
– Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος (Μασσαλίας 14, Αθήνα, καθημερινά, 09:00-16:00).
– Οι νικητές που κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβουν με courier κατόπιν συνεννόησης.

Καλή επιτυχία!

Το Μυστήριο Του Εξαφανισμένου Παπαγάλου

Το Μυστήριο Του Εξαφανισμένου Παπαγάλου

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο διάσημος ιδιωτικός ντετέκτιβ Αρσέν και η αδελφή του, η Φαντομά, βρίσκονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας τους. Ο φοβερός και τρομερός Τσουμπάκα, ο νεοφερμένος σκύλος, διαδίδει δεξιά κι αριστερά ότι αυτός είναι ο καλύτερος ντετέκτιβ της γειτονιάς! Όταν με τις ψευτιές του παίρνει όλα τα ζώα με το μέρος του, το θρυλικό δίδυμο οδεύει, δυστυχώς, προς το ταμείο ανεργίας…

Στο μεταξύ, η μυστηριώδης απαγωγή της Φεράντε μέσα στη νύχτα, περιπλέκει τα πράγματα και δυσκολεύει την υπόθεση! Ποιος είναι τελικά ο ένοχος; Θα μπορέσει άραγε ο Αρσέν να τον ανακαλύψει πριν από τον μοχθηρό Τσουμπάκα;

Γιατί σας το προτείνουμε:

– Οι πρωταγωνιστές του βιβλίου είναι πραγματικοί!
– Χιουμοριστική γραφή.
– Αστεία σκίτσα που συμπληρώνουν το κείμενο.

Ηλικία: 7+

Ο Κυριάκος Αθανασιάδης είναι συγγραφέας. Έχει εκδώσει πολλά βιβλία για μεγάλους και παιδιά, αρκετά από αυτά με διάφορα ψευδώνυμα. Το τελευταίο του παιδικό βιβλίο, «Ο Λευκός Αξιωματικός» (2016), πήρε το βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας του περιοδικού «Ο Αναγνώστης».

Η Κίκα Τσιλιγγερίδου είναι δημοσιογράφος. Έχει δουλέψει πολλά χρόνια στην τηλεόραση, σε εφημερίδες και στο ραδιόφωνο. Από το καλοκαίρι του 2017 ζει μαζί με τον Κυριάκο, τον Αρσέν και τη Φαντομά στην Πράγα, όπου μεταξύ άλλων γράφει το πρώτο της αστυνομικό μυθιστόρημα.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα παιδικά βιβλία ανά ηλικία, εδώ

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network