Κερδίστε το βρεφικό καρότσι NIO από την Mutsy

βρεφικό καρότσι NIO

Για να πετύχει το εγχείρημα «βόλτα με το καρότσι» χρειάζεται να σκεφτούμε πολλές, μα πάρα πολλές παραμέτρους. Από την διαδρομή και τα ανύπαρκτα πολλές φορές πεζοδρόμια, μέχρι και τα απρόοπτα που συνήθως προκύπτουν με το μωρό.

Πολλές από μας σκεφτόμαστε συχνά «πού να τρέχουμε τώρα» και, είτε αναβάλλουμε την βόλτα μας, είτε την αντιμετωπίζουμε σαν έναν μικρό «Γολγοθά» που πρέπει να ανέβουμε.

Ωστόσο, η βόλτα μας με το μωρό πρέπει να είναι ο δικός μας ποιοτικός χρόνος μαζί του αλλά και κάτι που πραγματικά θα απολαμβάνουμε ως οικογένεια.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό;

Επιλέγοντας εξ αρχής το κατάλληλο καρότσι για το μωρό μας και τις ανάγκες μας.

Το βρεφικό καρότσι NIO από την Mutsy είναι μια επιλογή που καλύπτει ιδανικά τόσο τις ανάγκες του μωρού, όσο και τις δικές μας. Είναι ένα εξαιρετικά άνετο καρότσι, πρακτικό και φιλικό προς τον χρήστη, δίνοντας έμφαση στην εργονομία και την ευελιξία αλλά και στον μοντέρνο σχεδιασμό.

Ο ελαφρύς σκελετός, η ενσωματωμένη ηλιοπροστασία, η στιβαρή του σχεδίαση και τα επιπλέον έξυπνα χαρακτηριστικά του NIO, κάνουν την σκέψη να βγούμε βόλτα με το μωρό μας εύκολη και διασκεδαστική.

Το NIO μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πορτ μπεμπέ, αναστρέψιμη θέση καροτσιού, διαφορετικής μάρκας καθίσματα αυτοκινήτου καθώς και πολλά εύχρηστα αξεσουάρ.

Η στήριξη πλάτης και ποδιών προσαρμόζεται σε πολλαπλές θέσεις συμπεριλαμβανομένης και της εργονομικής θέσης του ύπνου: η πιο επίπεδη θέση ύπνου μέχρι τώρα.

Προσθέστε σε αυτό τους στιβαρούς τροχούς με επιπλέον πέλμα και ανάρτηση και με το ΝΙΟ καμία διαδρομή δεν θα μείνει ανεξερεύνητη.

Το The Mamagers σε συνεργασία με την NIOY ΜΠΕΙΜΠΙ αποκλειστικό διανομέα της Mutsy στην Ελλάδα, χαρίζει ένα βρεφικό καρότσι NIO σε έναν τυχερό/ή από εσάς με την ευχή να το απολαύσετε και να κάνετε πολλές και αξέχαστες βόλτες ως οικογένεια!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

Α) Κάνετε follow τη σελίδα του @themamagers στο instagram

B) Κάνετε follow τη σελίδα της  @mutsygr στο instagram

Γ) Συμπληρώνετε τη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί:

Όροι και λεπτομέρειες συμμετοχής:

Δείτε τους όρους στην επόμενη σελίδα

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network