Πατέρας έστελνε βίντεο πορνό στα παιδιά του! Έλεγε ότι είναι η μητέρα τους για να την εκδικηθεί

Πατέρας έστελνε βίντεο πορνό στα παιδιά του! Έλεγε ότι είναι η μητέρα τους για να την εκδικηθεί

Ένα απίστευτο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά σε μια εξοργιστική ενέργεια πατέρα προς τα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του. Σύμφωνα με την εκπομπή ‘Live News’ και τον δικηγόρο της 36χρονης μητέρας, ο “πατέρας” έστελνε βίντεο πορνό στα παιδιά του στα οποία είχε “πειράξει” ώστε να ακούγεται η φωνή της μητέρας τους για να την εκδικηθεί!

Να, αυτή είναι η μάνα σας” έλεγε ουσιαστικά ο 47χρονος πατέρας δείχνοντας το ψεύτικο βίντεο στα ανήλικα παιδιά του. Η ακραία κακοποιητική συμπεριφορά του δεν σταματά μόνο σε αυτό το περιστατικό αφού στο παρελθόν είχε καταδικαστεί και για σωματική κακοποίηση της μητέρας. “Ο άνθρωπος αυτός δεν έστελνε καν τα βίντεο αυτά από το δικό του κινητό. Χρησιμοποίησε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, το Facebook ενός άλλου ανήλικου παιδιού. Αντιλαμβάνεστε το σημείο στο οποίο είχε φτάσει. Όταν το κοριτσάκι λάμβανε τα μηνύματα στο κινητό του πίστευε ότι ο αποστολέας ήταν ένα άλλο ανήλικο παιδί. Αλλά ήταν ο ίδιος της ο πατέρας. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερνε να παρακάμψει τον γονικό έλεγχο της μητέρας, να ανοίγει το παιδί ανυποψίαστο αυτά τα μηνύματα και ο ίδιος να μην φαίνεται ως δράστης”, είπε ο δικηγόρος.

“Είχε σχεδιάσει ένα έγκλημα βήμα-βήμα και θύμα είναι τα ίδια τα ανήλικα παιδιά του, πρόκειται για 3 παιδιά, εκ των οποίων το ένα τότε ήταν μόλις 5 ετών και θα μπορούσε κι εκείνο να έχει πρόσβαση στο βίντεο”, τονίζει.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network