Πατέρας κατήγγειλε την κακοποίηση του γιου του και κινδυνεύει με απέλαση: “Παρενόχλησε πάνω από έξι παιδιά ο 50χρονος αρχαιοφύλακας”

Πατέρας κατήγγειλε την κακοποίηση του γιου του και κινδυνεύει με απέλαση: "Παρενόχλησε πάνω από έξι παιδιά ο 50χρονος αρχαιοφύλακας"

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο νησί της Νισύρου, μετά την καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη φερόμενη ασέλγεια 50χρονου φύλακα του αρχαιολογικού μουσείου σε 10χρονο αγόρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα του αγοριού, ο 50χρονος αρχαιοφύλακας ασέλγησε στον 10χρονο γιο του, ενώ φέρεται να του έδειξε και πορνογραφικό υλικό. Σημειώνεται πως ο 50χρονος υπάλληλος του μουσείου, ζει μόνος του στο νησί τα τελευταία 12 χρόνια, ενώ η οικογένειά του, η σύζυγος και η κόρη του, διαμένουν στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας που κατήγγειλε την κακοποίηση του γιου του, κινδυνεύει με απέλαση, καθώς συνελήφθη γιατί δεν είχε τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα.

Οι κάτοικοι του νησιού, βγήκαν στους δρόμους υπερασπιζόμενοι τον πατέρα και την καταδίκη του 50χρονου αρχαιολόγου. Όπως αναφέρει το vimatisko, η αδικία αυτή ξεσήκωσε την οργή των κατοίκων του νησιού και σύσσωμοι σωματεία και κάτοικοι έκδωσαν ψήφισμα συγκεντρώνοντας πάνω από 170 υπογραφές. Συγκεντρώθηκαν μάλιστα έξω από το αστυνομικό τμήμα απαιτώντας την απελευθέρωση του.

Διάβασε περισσότερα στο TheToc.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network