“Ελπίζω να ξυπνήσουν κάποιοι γονείς”: Η ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού για τα tablet που δίνουν οι γονείς σε παιδιά μικρής ηλικίας

"Τα γαργαριστά γέλια των παιδιών μας είναι η ευλογία της ζωής": H Τζένη Μπαλατσινού φωτογραφίζει τους πανέμορφους γιους της

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μία μητέρα τεσσάρων παιδιών, της Αμαλίας, της Αλεξάνδρας και του Μάξιμου από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο και του Παναγιώτη – Αντώνιου που έφερε στον κόσμο τα Χριστούγεννα του 2020 και ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία της με τον Βασίλη Κικίλια.

Η σύζυγος του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έκανε μία ανάρτηση που θίγει το θέμα της πρόσβασης των παιδιών στην τεχνολογία.

Στο βίντεο, ένας πατέρας αναζητά ένα τάμπλετ για τον 5χρονο γιο του. Τότε ο υπάλληλος του καταστήματος του απαντά ότι θα είναι σε 7 χρόνια διαθέσιμο, δηλαδή όταν ο μικρός θα γίνει 12 ετών καθώς το μόνο που χρειάζεται ένα παιδί σε αυτή την ηλικία, είναι ο ποιοτικός χρόνος με τους γονείς του. “Ελπίζω να ξυπνήσουν κάποιοι γονείς“, έγραψε στη λεζάντα της η Τζένη Μπαλατσινού.

Δες περισσότερα στο MissBloom.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network