“Εγώ θα κάνω τον μπαμπά του μωρού, ο παππούς”: Όσα δήλωσε ο πατέρας της 13χρονης που γέννησε στην τουαλέτα νοσοκομείου

"Εγώ θα κάνω τον μπαμπά του μωρού, ο παππούς": Όσα δήλωσε ο πατέρας της 13χρονης που γέννησε στην τουαλέτα νοσοκομείου

Στο νοσοκομείο παραμένουν η 13χρονη μαθήτρια και το υγιέστατο μωρό που γέννησε μόνη της μέσα στην τουαλέτα νοσηλευτικού ιδρύματος. “Τον πατέρα του παιδιού θα τον κάνω εγώ, ο παππούς”, λέει ο πατέρας της ανήλικης μαθήτριας.

“Δεν είχαμε αντιληφθεί κάτι. Το μωρό είναι πολύ καλά”, είπε ο πατέρας της 13χρονης μαθήτριας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 13χρονη μητέρα νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους και αναμένεται την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου να πάρει εξιτήριο.

“Μαζί πήγαμε στον γιατρό. Το κορίτσι μας δεν το μαλώσαμε και ούτε πρόκειται να το μαλώσουμε”, είπε ο πατέρας της 13χρονης.

Σε ερώτηση για το αν υπήρξε επικοινωνία με τον πατέρα του νεογέννητου ή την οικογένειά του ο ίδιος απάντησε: “Τον πατέρα του παιδιού θα τον κάνω εγώ, ο παππούς. Δεν μας έχει πει η κόρη μου τίποτα. Θέλω να το μεγαλώσω εγώ το εγγονάκι μου, να πηγαίνει το παιδί μου στο σχολείο. Έχω μεγαλώσει τέσσερα παιδιά θα μεγαλώσω και αυτό”.

Όταν γέννησε “είχαμε χάσει τον κόσμο όλο και οι γιατροί και οι νοσοκόμες. Έπεσαν όλοι επάνω της”. “Δεν ξέρω αν γνώριζε πως ήταν έγκυος. Είχε παχύνει λίγο, δεν φαινόταν η κοιλιά”, υποστήριξε.

Διάβασε περισσότερα στο TheToc.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network