Αποσύρθηκαν δύο επεισόδια του Μπομπ Σφουγγαράκη λόγω κορωνοϊού

Αποσύρθηκαν δύο επεισόδια του Μπομπ Σφουγγαράκη λόγω κορωνοϊού

Μετά την Disney+ που έκανε αρκετές ταινίες της, όπως για παράδειγμα τον «Dumbo» και τον «Peter Pan», μη διαθέσιμες για παιδιά, την σκυτάλη πήρε τώρα η Paramount+.

Αυτή τη φορά «θύμα» ήταν ο «Μπομπ Σφουγγαράκης» και συγκεκριμένα το επεισόδιο «Kwarantined Krab» της 12ης σεζόν, στο οποίο ξεσπάσει ένα είδος γρίπης στο εστιατόριο που δουλεύει ο πρωταγωνιστής.

Έτσι, η επιχείρηση μαζί με το προσωπικό και τους πελάτες μπαίνουν σε καραντίνα και ο επιθεωρητής καλείται να ανακαλύψει ποιος έχει τον ιό, με τους ύποπτους να μπαίνουν στο ψυγείο.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η κατάσταση αυτή παραπέμπει με αυτή που βιώνουμε με τον κορονοϊό και έτσι αποφασίστηκε να σταματήσει η προβολή του.

Παράλληλα, για άλλο λόγο βέβαια, τέθηκε και το επεισόδιο «Mid-Life Crustacean», όπου ο κύριος Καβούρης παθαίνει μία κρίση μέσης ηλικίας. Ο Μπομπ και ο Πάτρικ τον βοηθούν να βρει ξανά την διάθεσή του και ένα από τα πράγματα που κάνουν είναι να μπουν στο σπίτι μίας γυναίκας και να της κλέψουν τα εσώρουχα.

Μόνο που αυτή αποδείχθηκε πως είναι η μαμά του κύριου Καβούρη.

Εκπρόσωπος του Nickelodeon παραδέχθηκε πως η απόσυρση έγινε «λόγω ευαισθησιών για την παγκόσμια, πραγματική πανδημία» και διαβεβαίωσε πως θα είναι διαθέσιμο ξανά μόλις «η πανδημία διευθετηθεί».

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network