Instagram – μια μητέρα δέχτηκε σκληρή κριτική και αντέδρασε αναλόγως

Instagram - μια μητέρα δέχτηκε σκληρή κριτική και αντέδρασε αναλόγως

Όταν η Jordyn Jones, blogger και Instagram influencer πόσταρε στη σελίδα της στο Instagram δύο τρυφερές φωτογραφίες της κόρης της, μία που την έδειχνε να κοιμάται στην παραλία και άλλη μία να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, σίγουρα δεν περίμενε ότι θα βρισκόταν στο στόχαστρο σκληρής κριτικής και επιθετικότατων σχολίων για τον τρόπο που φροντίζει το παιδί της…

Η πρώτη φωτογραφία έδειχνε τη μικρή Winter να κοιμάται με την πιπίλα και το μαγιό της και η άλλη το κοριτσάκι γυμνό να περπατάει στην άμμο: όταν ξεκίνησε το πρώτο κύμα αντιδράσεων, αρχικά κάποιοι πίστεψαν ότι η μητέρα βάλλεται λόγω της περιβολής του κοριτσιού.

Instagram - μια μητέρα δέχτηκε σκληρή κριτική και αντέδρασε αναλόγως

Όμως, τα επιθετικά, σχεδόν υβριστικά σχόλια είχαν να κάνουν με το χρώμα του δέρματος του παιδιού και με το γεγονός ότι η μητέρα του έμοιαζε να το έχει εγκαταλείψει στο έλεος του καυτού ήλιου.

Είναι αηδιαστικό το πόσο μαυρισμένο είναι το δέρμα της κόρης σου. Έχεις ακούσει ποτέ να μιλάνε για αντηλιακό; Τι θα έλεγες να αρχίσεις να το χρησιμοποιείς πριν το παιδί σου αρχίζει να μοιάζει με 40άρα πριν ακόμη γίνει 4 ετών; Είσαι πραγματικά φρικτή μητέρα!“, έγραφε ένα από τα προσβλητικά σχόλια που άρχισαν να καταφθάνουν στον λογαριασμό της Jones και λίγη ώρα μετά η κατάσταση είχε ξεφύγει εντελώς.

Και όπως ανεξήγητα συμβαίνει στα κοινωνικά δίκτυα η φωτογραφία της μαμάς blogger “κατέβηκε” από το Instagram.

Την επόμενη μέρα, η Jones αντικατέστησε τη φωτογραφία με μια άλλη που την έδειχνε να κρατά την κόρη της αγκαλιά και έγραψε ένα απολύτως ψύχραιμο μήνυμα.

“Ξύπνησα το πρωί και κατάλαβα ότι το ποστ μου είχε αποσυρθεί από το Instagram επειδή κάποιοι το είχαν αναφέρει ως ακατάλληλο. Αηδιάζω στη σκέψη του τι είδους άνθρωποι μπορεί να με ακολουθούν, για τις γυναίκες που μου επιτέθηκαν με προσβλητικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, για όλο αυτό το μπούλινγκ. Το δέρμα του παιδιού μου είναι όμορφο και παίρνω όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του. Κάθε μέρα πασχίζω να είμαι η καλύτερη μητέρα που μπορώ για χάρη τους.

Αν δεν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μου ή αν σας προσβάλλει το χρώμα του δέρματός μας σας παρακαλώ κάντε unfollow.

Δεν θέλω να ποστάρω τίποτα αναφορικά με όσα συνέβησαν το προηγούμενο βράδυ γιατί δεν θέλω να διοχετεύσω ξανά όλη αυτή την αρνητική ενέργεια στον κόσμο. Αλλά σας παρακαλώ να κατανοήσετε ότι πίσω από αυτόν τον λογαριασμό βρίσκεται ένας κανονικός άνθρωπος και όχι ένα ρομπότ. Έχω αισθήματα και ακόμη κι αν είμαι σκληρόπετση, όταν η κουβέντα έρχεται στα τρολς με όλα αυτά τα ταπεινωτικά τους σχόλια για το παιδί μου, δεν μου έφτιαξαν ακριβώς τη μέρα”.

Ας σημειωθεί, ότι μετά το ειλικρινές μήνυμα της blogger, το παιχνίδι του διαδικτύου άλλαξε φόρα (και φορά) και ξαφνικά τα θετικά μηνύματα (και κυρίως τα πιο ψύχραιμα) κάτω από από το post της έδωσαν τη θέση τους σε εκείνα που σχεδόν ανθρωποφαγικά έγιναν η αιτία να κατέβει η ανάρτηση της από τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

lifo.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network