Μαθητής πήρε άδεια από το σχολείο για να πάει σε ροκ συναυλία!

Μαθητής πήρε άδεια από το σχολείο για να πάει σε ροκ συναυλία!

Αποδέκτης εγκωμίων από θαυμαστές του συγκροτήματος “Tool” έγινε ένας δάσκαλος έγινε, ο οποίος επέτρεψε σε μαθητή να χάσει μάθημα, ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει συναυλία του συγκροτήματος.

Σε ανάρτηση στο Reddit των Tool, ο πατέρας του 12χρονου μαθητή, εξήγησε πως η σύζυγός του ζητούσε με επιστολή από τον δάσκαλο του γιου τους να του επιτρέψει να δει το συγκρότημα στο Χιούστον τον επόμενο μήνα.

«Η σύζυγός μου έστειλε email στον διευθυντή ορχήστρας του σχολείου για να βεβαιωθεί ότι δεν θα χάσει πρόβα την επόμενη μέρα» εξήγησε. Με τη συναυλία που θεωρείται μουσική επιμόρφωση από μόνη της, ο δάσκαλος ήταν πολύ πρόθυμος να του επιτρέψει να λείψει από το μάθημα.

«Αν πρόκειται για τους Tool είναι ένας καλός λόγος να το χάσει», απάντησε ο δάσκαλος. «Η μόνη αντίδρασή μου, πάρτε με μαζί σας!» έγραψε.

Ο δάσκαλος πρόσθεσε: «Ζηλεύω πολύ που θα έχει αυτή την ευκαιρία και δεν θα τον τιμωρήσω για το γεγονός ότι θα απουσιάσει για τους TOOL».

Η περιοδεία της αμερικανικής ροκ μπάντας διοργανώνεται μετά την κυκλοφορία του «Fear Inoculum» την περασμένη εβδομάδα, του πρώτου άλμπουμ τους μετά από 13 χρόνια.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network