Μια μεγάλη γιορτή για τη μνήμη του μικρού Χριστόφορου και για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία

Ένας γενναίος μαχητής, ο γιος μας Χριστόφορος, που με όπλο του την αγάπη μας και ασπίδα την καρδιά του και το πείσμα του πάλεψε μέχρι τέλους, μας άφησε μια αγάπη πιο δυνατή από τον θάνατο. Μια αληθινή, μεγάλη και αγνή αγάπη, για να την πολλαπλασιάσουμε, να την μετουσιώσουμε… Και να την κάνουμε φως και ζωή.

Προχωρώντας στον δρόμο που χάραξε ο Χριστόφορός, εμείς οι γονείς του και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Έλα να Παίξουμε» διοργανώνουμε την Κυριακή 19/1/2020 από τις 10 πμ. έως τις 7 μ.μ, την Εκδήλωση «ΑΓΑΠΩ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ» η οποία έχει ΔΥΟ βασικούς άξονες:

1) Μικροί και μεγάλοι, κινητοποιούμαστε , βιώνουμε τη σπουδαιότητα της προσφοράς ως τρόπο ζωής και νιώθουμε ότι πάνω απ’όλα είναι
προνόμιο για εμάς που την υλοποιούμε! Πως; Με ομιλίες, πολλές δράσεις για παιδιά, μουσική, προβολές, κληρώσεις, δημοπρασία έργων
τέχνης για καλό σκοπό κ.α.

2) Στηρίζουμε το σπουδαίο έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», ενημερωνόμαστε και γινόμαστε Εθελοντές Δότες Μυελού τον οστών!

Αν δεν το έχεις κάνει, την Κυριακή είναι η ευκαιρία σου! 5 λεπτά, λίγο σάλιο σε μία μπατονέτα και κάνεις κάτι πολύ μικρό για κάτι μεγαλειώδες: Έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία! Σκέψου ότι το 70% των μεταμοσχευθέντων παιδιών θεραπεύεται! Μπορεί να είσαι ΕΣΥ η ελπίδα ενός ανθρώπου!

H ηθοποιός Ζέτα Δούκα και η μουσικός Μαριέττα Φαφούτη θα σου δείξουν πόσο εύκολο είναι!

Σας περιμένουμε για να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή των άλλων και τη δική μας!

Eίσοδος Ελεύθερη

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα της ημέρας στη σελίδα «ΑΓΑΠΩ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ»

Δείτε το βίντεο

Eκδήλωση Αγαπώ Νοιάζομαι Προσφέρω, Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Για να γίνει η προσφορά, τρόπος ζωής μας!

Geplaatst door Αγαπώ Νοιάζομαι Προσφέρω op Woensdag 15 januari 2020

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network