Πάτρα: Χαμόγελα στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου – Η μικρή Τζωρτζίνα επέστρεψε στο σπίτι της

Πάτρα: Χαμόγελα στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου - Η μικρή Τζωρτζίνα επέστρεψε στο σπίτι της

Συγκίνηση, ανακούφιση και αισιοδοξία από τη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Μετά από 3 μήνες, ο Γολγοθάς της μικρής Τζωρτζίνας έφτασε στο τέλος του.

Η μικρή Τζωρτζίνα αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά ευτυχώς η περιπέτειά της είχε αίσια κατάληξη και επέστρεψε στο σπίτι της.

Πρόκειται για μια οικογένεια που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αφού έχασε τα δύο από τα τρία παιδιά της μέσα σε διάστημα ενός χρόνου.

Σε ανάρτησή της στο facebook η μητέρα της Τζωρτζίνας ευχαριστεί τον Υπεύθυνο της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ Ανδρέα Ηλιάδη και όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό τους, αναφέροντας:

«Επιστροφή στο σπίτι μας!!!έδωσες μεγάλο αγώνα για να κρατηθείς στη ζωή ο Ανδρέας Ηλιάδης που τη πρώτη στιγμή που σε παρέλαβε στα χέρια του είπε αυτό το παιδί θα τα καταφέρει και έτσι έγινε γι’αυτό του οφείλεις και του οφείλουμε τη ζωή σου που πιο σημαντικό για εμάς δε υπάρχει αυτή τη στιγμή…

Όλοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό ήταν άψογοι και πάνω από όλα άνθρωποι γι’αυτό και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε δημόσια..

Τα μηνύματα πολλά από αγνώστους ακόμα ένα απλό ενδιαφέρον και απλή προσευχή έφεραν τη μικρή Τζωρτζινα και πάλι σπίτι της!!!Ο δρόμος είναι μεγάλος από εδώ και πέρα και τα καλύτερα έρχονται..#τζωρτζινα».

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network