“Τι πίστευα ότι θα απολάμβανα ως μαμά αλλά…”: Το viral βίντεο μιας μαμάς για όσα δεν περίμενε ότι θα βιώσει όταν θα κάνει παιδιά

“Τι πίστευα ότι θα απολάμβανα ως μαμά αλλά...”: Το viral βίντεο μιας μαμάς για όσα δεν περίμενε ότι θα βιώσει όταν θα κάνει παιδιά

Το να είσαι γονιός είναι η πιο δύσκολη “δουλειά” στον κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν την απολαμβάνεις. Είναι όμορφα αλλά και χαοτικά. Και -ναι- κάποιες φορές σκέφτεσαι “θέλω λίγο να ηρεμήσω”.  Αυτό ακριβώς θέλησε να εκφράσει και μια μαμά στο TikTok ανεβάζοντας με χιουμοριστική διάθεση όλα αυτά που πίστευε ότι θα απολαμβάνει ως μαμά αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι… είναι δύσκολα.

Η Hayley Deroche ξεκινάει το βίντεό της λέγοντας πως την ώρα του οικογενειακού γεύματος “πίστευα ότι θα ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για να βρεθούμε όλοι μαζί στο τέλος της μέρας, αλλά δεν είναι. Φανταστείτε ότι είναι σαν να καλείτε σκιουράκια στο τραπέζι, πεινασμένα αλλά που χορταίνουν αμέσως επειδή δεν τους αρέσει το φαγητό”, λέει προσθέτοντας πως “πάντα με εκπλήσσει πόσο πολύ μπορεί να πεινάει ένα παιδί αφού αρνείται να φάει ό,τι του έχεις προτείνει και την επόμενη φορά που του δίνεις φαγητό πάλι το αρνείται. Είναι σαν τους πιο σκληρούς CEOs που σου λένε συνέχεια να διορθώσεις αυτό που έκανες επειδή είχες τη χειρότερη πρόταση”.

Η Deroche είπε ακόμα πως “οι διακοπές είναι απλά ταξίδια” μετά τα παιδιά. “Το μόνο που κάνει διακοπές είναι η λογική σου γιατί όλοι οι εκνευρισμοί που προκύπτουν όταν είσαι γονιός έρχονται μαζί σου” λέει.

Πολλά από τα σχόλια από άλλες μαμάδες ανέφεραν ότι βιώνουν το ίδιο: “Στις διακοπές απλά προσπαθώ να μην πάθει κάτι το παιδί μου για μια εβδομάδα. Πολύ άγχος”, έγραψε κάποια, ενώ κάποια άλλη τόνισε πως “σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου ανυπομονούσα να περνάω χρόνο με τον γιο μου στη κουζίνα. Τώρα το μισώ”.

Δες το βίντεο:

@sadbeige #parenting #parentingfail #fyp ♬ original sound – That Sad Beige Lady

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network