Ξεσπά η μάνα της Γαρυφαλλιάς – “Σκότωσε το παιδί μου δύο φορές – Καμία συγχώρεση”

η μάνα της Γαρυφαλλιάς

Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς – “Είχε και άλλη μια ευκαιρία να μην τη ρίξει μέσα, να είναι ψύχραιμος” είπε για τον δολοφόνο της κόρης της στη Φολέγανδρο

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέρφια της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι το παιδί τους χάθηκε για πάντα.

Σκότωσε το παιδί μου όχι μια, αλλά δυο φορές συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς που ξέσπασε κατά του δολοφόνου του παιδιού της.

Μιλώντας στο Star η μητέρα της λέει πως “η δικαιοσύνη θα τα βρει όλα. Είχε μια ευκαιρία να τη σώσει όταν έπεσε στο νερό και ήταν ζωντανή. Είχε εκείνη τη στιγμή μια ευκαιρία να σώσει το παιδί μου, να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να το σώσει. Υπήρχε μια ευκαιρία να τη σώσει. Είχε και άλλη μια ευκαιρία να μην τη ρίξει μέσα, να είναι ψύχραιμος και να πει δε θα τη ρίξω. Από τη στιγμή που την έριξε και ήταν ζωντανή, το παιδί μου πνίγηκε και είχε αυτήν την ευκαιρία και δεν το έκανε. Για μένα τη σκότωσε δυο φορές”.

Η μητέρα της 26χρονης έστειλε το δικό της μήνυμα και ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να συγχωρέσει τον δολοφόνο του παιδιού της:

Όλη η Ελλάδα μίλησε για την κόρη μου με φως και ζούμε μέσα στο φως. Αυτοί που ζουν στο σκοτάδι, γι’ αυτούς να μάθετε από εκείνη την πλευρά, όχι από μένα. Ο κόσμος πρέπει να είναι ψύχραιμος, υπάρχει δικαιοσύνη που θα μιλήσει”, είπε και πρόσθεσε:

“Το παιδί μου ήταν άτυχο. Βρέθηκε στη μια στο εκατομμύριο μπροστά σε αυτόν τον άνθρωπο. Είχε την ευκαιρία να τη σώσει έστω και πάνω στο λάθος. Δεν το έκανε. Για μένα δεν υπάρχει καμία συγχώρεση”, καταλήγει η τραγική μάνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο thetoc.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network