Υπόθεση Λύτρα: Πόσο “αντρίκιο” είναι να στέλνεις το παιδί σου να διευθετήσει προβλήματα που εσύ δημιούργησες;

Υπόθεση Λύτρα: Πόσο "αντρίκιο" είναι να στέλνεις το παιδί σου να διευθετήσει προβλήματα που εσύ δημιούργησες;

Η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί και πάλι συγκλονισμένη μια υπόθεση βάναυσης κακοποίησης, αυτή τη φορά δε μεταξύ δύο δικηγόρων: του Αποστόλη Λύτρα και της δεύτερης συζύγου του, επίσης δικηγόρου, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Η βαναυσότητα της επίθεσης, έτσι όπως καταγράφεται στην κατάθεση της κυρίας Πολυζωγοπούλου σοκάρει, με τον δικηγόρο της, Θέμη Σοφό, να κάνει λόγο για επίθεση με 30 μπουνιές.

Αυτό είναι το κεντρικό δράμα. Το παράλληλο δράμα είναι η θέση στην οποία έχει βάλει ο δικηγόρος το παιδί του (σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τη μεγαλύτερη κόρη του, από τον πρώτο του γάμο), στο οποίο κανείς δεν έχουμε προλάβει να σταθούμε μέχρι στιγμής, λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων της υπόθεσης.

Τη νύχτα που ο Απόστολος Λύτρας πήγε στο νοσοκομείο την ξυλοκοπημένη σύζυγο του Σοφία Πολυζωγοπούλου, κάλεσε μετά από λίγο την κόρη του (χωρίς να είναι σαφές αυτή τη στιγμή αν πρόκειται για το μεγαλύτερο παιδί του). Ο Απόστολος Λύτρας λοιπόν, φέρεται να ζήτησε από την κόρη του να πάει στο νοσοκομείο, επειδή της έχει αδυναμία η Πολυζωγοπούλου. Η ερώτησή μας είναι γιατί; Γιατί να υποβάλλει σε αυτό το μαρτύριο το κορίτσι; Να δει ένα αγαπημένο του πρόσωπο σε αυτή την κατάσταση στην οποία την έφερε ο ίδιος; Και μάλιστα, να την βάλει να τον συνοδεύσει στο αμάξι; Πώς μπορεί να αισθάνεται αυτό το κορίτσι εκείνη τη στιγμή; Μάλιστα σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν τον ανάγκασε η Αστυνομία να μπει στο περιπολικό, αλλά να τούς ακολουθήσει με το δικό του αυτοκίνητο: επειδή είχε μαζί το παιδί.

Έπειτα, έβαλε την κόρη του ή και τις δύο μεγάλες του κόρες (δεν είναι σαφές) τη Δευτέρα το βράδυ (πριν το επεισόδιο με τη μητέρα και τον δικηγόρο την επόμενη μέρα) να πάει στο σπίτι και να πάρει ρούχα και χρήματα για εκείνον! Όπως αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της, το κορίτσι αισθάνθηκε μέσα στο σπίτι μία αδιαθεσία και τη φρόντισαν η Σοφία Πολυζωγοπούλου και οι γονείς της. Αδιαθεσία που μπορεί ενδεχομένως να προκλήθηκε και από τη συναισθηματική φόρτιση. Αφού το κορίτσι έφυγε από το σπίτι με χρήματα και ρούχα, τους έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα: “Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, μάλλον μου έπεσε η πίεση”.

Διάβασε περισσότερα στο WomanToc.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network