Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ στέκεται στα πόδια του και παίζει με το χιόνι για πρώτη φορά!

Ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ στέκεται στα πόδια του και παίζει με το χιόνι για πρώτη φορά!

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ, ο μικρός ήρωας που κατάφερε να ενώσει τους Έλληνες για να μεταβεί στην Βοστώνη και να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για την νωτιαία μυική ατροφία από την οποία πάσχει, στέκεται στα πόδια του και παίζει με το χιόνι για πρώτη φορά!

Η δημοσίευση των γονιών του στο facebook:

«Πρώτη φορά ο μικρός μας ήρωας είναι αρκετά δυνατός ώστε να βγει στο χιόνι!! Ενθουσιάστηκε και χαρηκε πολύ! Όλα αυτά χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, κάνατε τα αδύνατα δυνατά!»

Η συγκινητική  ιστορία του Παναγιώτη Ραφαήλ

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2018 και πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι (SMA I).

Μετά την έκκληση της οικογένειας, καθώς το παιδί έπρεπε να μεταβεί στις ΗΠΑ και το κόστος ήταν υπέρογκο, πολίτες και φορείς έσπευσαν να βοηθήσουν οικονομικά ώστε να γίνει το απαραίτητο ταξίδι σωτηρίας στη Βοστώνη.

Στις 19 Νοεμβρίου του 2019 ο πατέρας του έγραψε συγκινημένος από τις ΗΠΑ:

“Οι ευχές σας έπιασαν τόπο!! Να είστε όλοι καλά!!!”, έγραψε ενημερώνοντας όσους παρακολουθούν τη θεραπεία του μικρού αγοριού, έχοντας συμβάλλει αποφασιστικά στη θεραπεία του με την οικονομική και ψυχολογική υποστήριξη της οικογένειας.

“Παιδιά είμαστε τοοοοσο χαρούμενοι!! Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν! Ο Παναγιώτης Ραφαήλ μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία! Πρώτα ο Θεός, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου! Σας ευχαριστούμε πολύ!! Οι ευχές σας έπιασαν τόπο!! Να είστε όλοι καλά!!!”

Στις 29 Ιουνίου του 2020 ο πατέρας του παιδιού μίλησε στο EviaZoom.gr και, όπως τόνισε, λίγους μήνες μετά την επιστροφή του στη Χαλκίδα από την Βοστώνη, όπου του χορηγήθηκε η πολυπόθητη ένεση της γονιδιακής θεραπείας, βιώνει το θαύμα!

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network