Ζωγραφική με τη σειρά BIC KIDS – Προστατεύει τα παιδιά, διευκολύνει τη μαμά!

Ζωγραφική με τη σειρά BIC KIDS – Προστατεύει τα παιδιά, διευκολύνει τη μαμά!

Εγώ δεν έχω κάνει παιδί, αλλά έναν μικρό Πικάσο!

Αυτό αναφωνώ κάθε μέρα όταν βλέπω τα παιδιά μου με έναν μαρκαδόρο ή μια ξυλομπογιά στο χέρι να ζωγραφίζουν. Όπου βρουν. Στην πορεία, ανακάλυψα πως δεν είμαι η μόνη μάνα με εκκολαπτόμενους Πικάσο στο σπίτι, καθώς όλα τα παιδιά εκφράζονται μέσα από τη ζωγραφική. Και πραγματικά δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από αυτό, αρκεί να μην διασκεδάζουν μόνο τα βλαστάρια μας με αυτή την καλλιτεχνική δραστηριότητα αλλά και εμείς οι μαμάδες.

Και πώς ακριβώς να το «χαρούμε» και εμείς όταν μαζεύουμε σπασμένες μύτες από τις ξυλομπογιές ή όταν όλη μέρα τρίβουμε μέχρι τελικής πτώσης όλα τα έπιπλα του σπιτιού που οι μικροί καλλιτέχνες μας αντιμετωπίζουν σαν καμβά…; Οι λευκές ντουλάπες και οι τοίχοι φαντάζουν στα μάτια των παιδιών σαν τις ιδανικές επιφάνειες όπου μπορούν να απλώσουν τη φαντασία τους.

Και πώς μπορείς να σταματήσεις αυτή τη… μικρή «καταστροφή» χωρίς τον φόβο ότι μπλοκάρεις την έκφραση του παιδιού; Να, ένα καλό ερώτημα.

Η απάντηση βρέθηκε καταρχάς στις τριγωνικές ξυλομπογιές Evolution Triangle που χάρη στο τριγωνικό τους σχήμα βοηθούν τα μικρά παιδικά δαχτυλάκια να τις κρατούν καλύτερα. Το βασικό όμως είναι ότι οι συγκεκριμένες ξυλομπογιές έχουν εξαιρετικά ανθεκτική μύτη, οπότε σπάνε πάρα πολύ δύσκολα, και σε περίπτωση που σπάσουν, δεν αφήνουν ακίδες που όλοι ξέρουμε πόσο επικίνδυνες είναι για τα μικρά παιδιά αλλά και για τα αγαπημένα μας κατοικίδια.

Ζωγραφική με τη σειρά BIC KIDS – Προστατεύει τα παιδιά, διευκολύνει τη μαμά!

Όταν το παιδί θέλει να αλλάξει «εργαλείο» έκφρασης και να περάσει στον μαρκαδόρο, η αυτόματη κίνηση μιας μάνας, είναι να περιμένει να τελειώσει το «έργο» κρατώντας ένα καθαριστικό και ένα πανί.

Όχι πια.

Οι μαρκαδόροι Kid Couleur εκτός από την τεράστια γκάμα ζωηρών χρωμάτων που έχουν, είναι φτιαγμένοι για να περνάμε όλοι καλά. Γονείς και παιδιά. Έχουν ανθεκτική μύτη ασφαλείας που δεν αφήνει το μελάνι να τρέχει ανεξέλεγκτα. Και τώρα πάμε στα ακόμα καλύτερα. Το μελάνι τους αφαιρείται εύκολα από το δέρμα και τα περισσότερα υφάσματα, απαλλάσσοντάς μας από το μαρτύριο του σκουπίσματος αλλά και από τα συνεχή «μη, θα λερώσεις» με τα οποία βομβαρδίζουμε τα παιδιά καθημερινά.

Ζωγραφική με τη σειρά BIC KIDS – Προστατεύει τα παιδιά, διευκολύνει τη μαμά!Τα «δώρα» της BIC δεν σταματούν εδώ. Αν θέλετε να περάσετε ελεύθερο και ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας δεν έχετε παρά να μπείτε στο kids.bickids.com/el όπου σας περιμένει ένας καινούριος κόσμος ζωγραφικής και ένα σωρό ιδέες για διασκεδαστικές δραστηριότητες με τα παιδιά.

Ζωγραφική με τη σειρά BIC KIDS – Προστατεύει τα παιδιά, διευκολύνει τη μαμά!Θα ενθουσιαστείτε με τις ζωγραφιές που μπορείτε να εκτυπώσετε, με τις μάσκες που μπορείτε να φτιάξετε, τα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε δημιουργώντας με τα παιδιά σας δικά σας ζωγραφικά σκηνικά μέσα στα οποία θέλετε να δημιουργήσετε και ταυτόχρονα να μάθετε…

Ζωγραφική με τη σειρά BIC KIDS – Προστατεύει τα παιδιά, διευκολύνει τη μαμά!

Η αλήθεια είναι πως η ζωή με τα παιδιά είναι γεμάτη χρώμα. Και έτσι πρέπει. Είναι σημαντικό να αφήνουμε τα παιδιά μας να εκφράζονται μέσα από τη ζωγραφική, χωρίς το άγχος να μην λερώσουν ή λερωθούν. Είναι ακόμα πιο σημαντικό να περνάμε ευχάριστες ώρες μαζί τους δημιουργώντας αναμνήσεις που θα τα συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή. Και το «ζωγραφίζω με τη μαμά» είναι μια από τις ωραιότερες εικόνες που μπορούμε να κρατήσουμε μικροί και μεγάλοι μέσα μας.

Α και να μην ξεχάσω! Αν θέλετε να αποκτήσετε τώρα τη νέα σειρά BIC KIDS, δεν έχετε παρά να μπείτε στο e-shop Ζ-mall.gr και με τον κωδικό themamagers να κάνετε τις αγορές σας με 20% έκπτωση! H προσφορά ισχύει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network