Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το 5ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το 5ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

Από τις 14 έως τις 20 Νοεμβρίου το 5ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας υποδέχεται παιδιά, νέους, εκπαιδευτικούς, γονείς και λάτρεις του σινεμά σε μια μεγάλη γιορτή φιλίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στους κινηματογράφους Κηφισιά 1 & 2 Cinemax και ΔΑΝΑΟΣ.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στο www.athicff.com.

Στη φετινή διοργάνωση φιλοξενούνται 100 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους από 34 χώρες που αποτυπώνουν την πραγματικότητα και τον πλούτο των πολιτισμών της σύγχρονης κοινωνίας. Οι ήρωες και ηρωίδες των ταινιών, από όπου κι αν αυτοί προέρχονται, όπως και να μοιάζουν, όποια ζωή και να ζουν, μέσα από μοναδικές ιστορίες φιλίας και αποδοχής μπορούν να εμπνεύσουν τα παιδιά και τους εφήβους οι οποίοι αναζητούν τη δική τους ταυτότητα. Όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει ισότιμη εκπροσώπηση ανδρών και γυναικών δημιουργών και αφηγείται ιστορίες συμπερίληψης, κατάρριψης στερεοτύπων, περιβαλλοντικής αφύπνισης και ψηφιακής συνείδησης.

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού του προγράμματος, το Φεστιβάλ φιλοξενεί φέτος, μαθητές από το Γυμνάσιο με Λ.Τ. Φούρνων Κορσέων και από το Πειραματικό Γυμνάσιο Ρεθύμνου του Πανεπιστημίου Κρήτης, οι οποίοι μαζί με τους συνοδούς τους θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις και τα εργαστήρια του Φεστιβάλ. Τέλος, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, παιδιά, 3 ετών και άνω, θα παρακολουθήσουν, με ελεύθερη είσοδο, μέρος του προγράμματος σε δύο Μουσεία του Δικτύου του, στο Μουσείο Μετάξης στο Σουφλί και στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα στον Βόλο.

«Μέσα από το πρόγραμμα των ταινιών, τα εκπαιδευτικά εργαστήρια και τις παράλληλες δράσεις μας σε όλη την Ελλάδα επικοινωνούμε τις αξίες του Φεστιβάλ:

 • την ανάγκη για ίση εκπροσώπηση ανδρών και γυναικών παντού, και ειδικά στον ανδροκρατούμενο κινηματογραφικό χώρο,
 • την αγωνία για την περιβαλλοντική κρίση και για το μέλλον που κληροδοτούμε στα παιδιά μας,
 • καθώς και την επιθυμία να εμπνεύσουμε τους νέους για τη χαρά της συνάντησης και επικοινωνίας με είδη ψυχαγωγίας που καταρρίπτουν τη στερεοτυπική ομοιομορφία της εποχής μας», σημειώνει η Διευθύντρια του Φεστιβάλ, Καλλιόπη Χαραλάμπους.

Αφιερώματα

 • Η Γειτονιά μας

Το Φεστιβάλ ανοίγει ένα παράθυρο στην καθημερινότητα, τις χαρές, τις περιπέτειες και τις προκλήσεις των παιδιών και των νέων στις κοντινές στην Ελλάδα χώρες της Μεσογείου και της νοτιοανατολικής Ευρώπης, προωθώντας τη συνεργασία μαζί τους και παρουσιάζοντας τον αφηγηματικό πλούτο και τις απρόσμενες ομοιότητες που συνδέουν όλα αυτά τα μέρη, σβήνοντας προσωρινά από τον χάρτη γραμμές και σύνορα. Επειδή οι οθόνες μας δεν θα έπρεπε να μιλούν μόνο μια γλώσσα, ούτε να εκπροσωπούν μόνο έναν πολιτισμό.

 • Περιβάλλον

Το Φεστιβάλ φέρνει την επόμενη γενιά πιο κοντά στις φυσικές ομορφιές και τη ζωτική σημασία του περιβάλλοντος και των οικοσυστημάτων του μέσα από τη δύναμη του σινεμά. Οι ταινίες που διατρέχουν το σύνολο του προγράμματος συμβάλλουν με αισιοδοξία και πάθος στην αποστολή για τη διατήρηση του φυσικού κόσμου, ανοίγοντας τα μάτια των παιδιών και των νέων στις απειλές που αντιμετωπίζει ο πλανήτης και φιλοδοξώντας να μετατρέψει αυτούς τους θεατές σε αυριανούς υπεύθυνους πολίτες και ενεργούς υπερασπιστές του μέλλοντος όλων μας.

 • Greek Shorts

Μια σειρά από πολυβραβευμένες και επίκαιρες ταινίες μικρού μήκους από νέες Ελληνίδες δημιουργούς παρουσιάζονται στο Φεστιβάλ που, όπως κάθε χρόνο, έχει ισότιμη εκπροσώπηση ανδρών και γυναικών σκηνοθετών στο πρόγραμμά του. Με τη μοναδική ματιά τους στη νεανική ηλικία, οι ταινίες -πέρα από ιστορίες ενηλικίωσης- κάνουν μια μοναδική καταγραφή των οικογενειακών και φιλικών σχέσεων στην ελληνική κοινωνία του σήμερα.

Ταινίες μεγάλου μήκους:

Πώς Έμαθα να Πετάω (How I Learned To Fly, 2022):

5ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 14 - 20 Νοεμβρίου 2022

Η ιστορία της 12χρονης Σοφίας έρχεται σαν καλοκαιρινή καρτ ποστάλ από τις δαλματικές ακτές. Μέσα από σέλφι, σεκάνς ονείρων, CGI έντομα και άλλα τρικ που αφηγούνται την υπερκινητική καθημερινότητα της εφηβείας, παρακολουθούμε τη Σοφία να ζει το καλοκαίρι των ονείρων της και να ανακαλύπτει το ιστορικό παρελθόν των Βαλκανίων.

Μιρονάκια (Mironins, 2022):

5ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 14 - 20 Νοεμβρίου 2022

Mπορούν άραγε τρεις σταγόνες που ζωντανεύουν μέσα από ένα πίνακα του Μιρό να μας ταξιδέψουν στον κόσμο της τέχνης και της δημιουργικότητας;

Το Μονοπάτι (The Path, 2022):

Γαλλία, 1940. Ο 12χρονος Ρολφ και η Νούρια -δύο φίλοι από διαφορετικούς κόσμους- δημιουργούν έναν αξέχαστο δεσμό σε μια συγκινητική ιστορία με φόντο μια από τις σκοτεινότερες περιόδους της Ευρώπης.

Η Βασίλισσα της Κωμωδίας (Comedy Queen, 2022):

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το 5ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

Η 13χρονη Σάσα πιο πολύ από όλα, θέλει να κάνει τον κόσμο να γελάει και ιδιαιτέρως τον μπαμπά της… Μια ταινία για την αναζήτηση της ταυτότητας και τη διαδρομή από το τούνελ της λύπης προς το φως της συμφιλίωσης μαζί της.

Η Καρδιά μιας Πεταλούδας (A Butterfly’s Heart, 2021):

Ένα αγόρι, ένα μεγάλο πουλόβερ, ένα πολύ μεγάλο μυστικό, μια παχιά πανοπλία και το θάρρος που ξεπηδά μέσα από μια καινούργια φιλία. Μια πρωτότυπη ματιά στο θέμα του bullying και της θεραπευτικής επίδρασης που έχει η αληθινή φιλία.

Far.Go.Bots (2022):

Μια αληθινή ιστορία για την κατάρριψη των στερεοτύπων και την αξία της μόρφωσης. Ένα ντοκιμαντέρ για την πρώτη Ρομά ομάδα ρομποτικής που κατάφερε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να αλλάξει τις ζωές των μελών της για πάντα.

Κάπτεν Νόβα (Captain Nova, 2021):

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το 5ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

2050 – Πλανήτης Γη – Ένας ξηρός Τόπος. Η γενναία πιλότος Κάπτεν Νόβα θα ταξιδέψει πίσω στον χρόνο. Θα ανατρέψει το παρελθόν; Θα σώσει τον μελλοντικό κόσμο από την περιβαλλοντική καταστροφή; Μια έκκληση για την προστασία του περιβάλλοντος. Χολιγουντιανές προδιαγραφές, εντυπωσιακά εφέ σε μια ταινία για όλη την οικογένεια που κόβει την ανάσα!

Όινκ το Γουρουνάκι (Oink, 2022):

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το 5ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

Ένα ξεκάθαρο διατροφικό μήνυμα μέσα από την ιστορία της 9χρονης Μπαμπς που μισεί το κρέας και λατρεύει τις καλοκαιρινές διακοπές! Ανατροπές, σκανταλιές, ευτράπελα, γέλια και αγωνία σε μια απολαυστική stop-motion ταινία κινουμένων σχεδίων που άνοιξε φέτος τη νεανική ενότητα Generation Kplus του Φεστιβάλ Βερολίνου.

Η Γιούκου και το Λουλούδι των Ιμαλαΐων (Yuku and the Flower of the Himalayas, 2022):

Μια μαγική εμπειρία που συνδυάζει την κινηματογραφική προβολή με ζωντανή performance από τη Νάντια Κοντογεώργη. Ένα ταξίδι στην ψηλότερη κορυφή της Γης μέσα από μια διαδρομή γεμάτη μουσική, τραγούδια και υπέροχες φιλίες.

Πρωτάρηδες (Rookies, 2022):

Μπορεί το χιπ χοπ να σώσει ζωές;

Στην καρδιά του Παρισιού, ένα λύκειο αναλαμβάνει μια τολμηρή αποστολή:

να σπάσει την αλυσίδα της σχολικής αποτυχίας παιδιών από εργατικές γειτονιές μέσω του χιπ χοπ. Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τη μοναδική για τα γαλλικά χρονικά εμπειρία, στην οποία ο χορός γίνεται εκπαιδευτικός άξονας που βοηθά τους μαθητές να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους, να βιώσουν τα οφέλη της συμπερίληψης και να δουν τη σχολική εκπαίδευση με θετικό μάτι.

Olga (2021):

Η έφηβη Όλγκα από την Ουκρανία, ζει εξόριστη στην Ελβετία όπου προετοιμάζεται για το επόμενο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής. Όταν ξεσπά η λαϊκή επανάσταση Euromaidan στο Κίεβο και κινδυνεύουν αγαπημένα της πρόσωπα, η Όλγκα θα συγκρουστεί ανάμεσα στην προσωπική φιλοδοξία και το καθήκον για την πατρίδα. Η ταινία θα προβληθεί μόνο στην ψηφιακή πλατφόρμα προβολών του athicff.com την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στις 11:00, με δωρεάν πρόσβαση. Η ταινία είναι ευγενική παραχώρηση της Tanweer.

Θεματικές ανά ηλικία

0-3 Baby & Me

Με φόντο ένα πρόγραµµα κινουµένων σχεδίων σύντοµης διάρκειας τα µωρά θα µπορούν να µπουσουλήσουν, να περπατήσουν ή να τρέξουν σε µια διαρφωµένη αίθουσα µε µαλακές επιφάνειες, φιλικό φωτισµό και χαµηλό ήχο, απολαμβάνοντας την πρώτη τους κινηματογραφική εμπειρία.

2 – 7

Ένα σκουλήκι με υπερηρωικές δυνάμεις, μια άτυχη γάτα, ένα πεινασμένο δεινοσαυράκι και οι σταγόνες της μπογιάς στον καμβά ενός διάσημου ζωγράφου κρύβουν αστείες, περιπετειώδεις, πρωτότυπες ιστορίες κινουμένων σχεδίων που θα ζεστάνουν την καρδιά των παιδιών και θα εξάψουν τη φαντασία τους (Μικρά για τα Μικρά 1 & 2 και Ζωηροί Φίλοι). Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει η αγαπημένη προβολή με ζωντανή μεταγλώττιση με ηθοποιούς επί σκηνής που υποδύονται τους διασκεδαστικούς χαρακτήρες των ταινιών.

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το 5ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το 5ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το 5ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το 5ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το 5ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

8-12

Μπορεί οι μεγάλοι να έχουν κατασταλάξει σε μια κοσμοθεωρία, όμως γύρω μας εξακολουθούν να επιφυλάσσονται εκπλήξεις και ανατροπές. Με τη μοναδική ματιά τους, τα παιδιά μπορούν να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες από τα κινηματογραφικά ταξίδια (Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Λεπτά) ή να αντιληφθούν εγκαίρως την ανάγκη για δράση για τη διάσωση του πλανήτη (Green) ή ακόμα και να πλάσουν τον κόσμο όπως τον θέλουν, μέσα από τις επιλογές τους (Kids’ Picks). Οι ταινίες που τα συνοδεύουν σε αυτές τις ανακαλύψεις προέρχονται από μια έρημο στην Χιλή ως τα βουνά του Κιργιστάν κι από μια κατοικία στην Ελλάδα ως τους δρόμους για σκέιτ της Νέας Υόρκης και είναι σίγουρο ότι θα τους μείνουν αξέχαστες.

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το 5ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το 5ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

13-18

Αληθινές, φανταστικές, εικονικές, ανατριχιαστικές, καθημερινές, συναισθηματικές, διχαστικές, μα πάνω απ’ όλα νεανικές: οι ταινίες του εφηβικού προγράμματος αντικατοπτρίζουν της εμπειρία της εκπληκτικότερης περιόδου στη ζωή ενός ατόμου σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να φοβούνται να φερθούν ισότιμα στις όμορφες και άσχημες στιγμές της. Παρεΐστικες, ρεαλιστικές ιστορίες από Ελληνίδες δημιουργούς (Greek Shorts), η ξεχωριστή ματιά εφήβων curators πάνω στην ταυτότητα, τις επιλογές και την έννοια της οικογένειας (Teens’ Picks), η ενηλικίωση που φιλτράρεται απαραιτήτως μέσα από τα social media (Digital Etiquette), αλλά και η γνώριμη πλέον στο κοινό ενότητα τρόμου Night Fright συνθέτουν και αποδομούν το επόμενο λεπτό όλες τις προσδοκίες που μπορεί να έχει κάποιος για το τι αφορά τους εφήβους σήμερα, μιλώντας μόνο μια γλώσσα: εκείνη του σινεμά.

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το 5ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

Για ακόμη μια χρονιά το Φεστιβάλ περιλαμβάνει προβολές καθολικά προσβάσιμες για όλους:

Με τη συνεργασία των The Happy Act, Liminal και HandsUp, το κοινό του Φεστιβάλ θα παρακολουθήσει ταινίες προσαρμοσμένες για άτομα:

 • στο φάσμα του αυτισμού,
 • με διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και SDH υπότιτλους για κωφά και βαρήκοα άτομα
 • και με ακουστική περιγραφή για άτομα με οπτική αναπηρία (Ζωηροί Φίλοι, Προσβάσιμη Προβολή στο Μέγαρο Μουσικής).

Εκπαιδευτικά Εργαστήρια

Το πρόγραμμα προβολών του Φεστιβάλ πλαισιώνουν τα εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά όλων των ηλικιών και γονείς. Δίπλα σε καταξιωμένους Έλληνες και ξένους δημιουργούς, το «βλέπω βιντεάκια» μετατρέπεται σε μια ασχολία με νόημα. Φτιάχνουμε τους δικούς μας κινούμενους ήρωες, δημιουργούμε το πρώτο μας animation, γυρίζουμε τα πρώτα μας live action πλάνα και γράφουμε το σενάριο του κόσμου που θα θέλαμε να ζούμε.

Τα εργαστήρια του 5ου Παιδικού & Εφηβικού Φεστιβάλ Διεθνούς Κινηματογράφου Αθήνας θα υλοποιηθούν στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Διαγωνιστικό τμήμα ECFA

Φέτος, 6 μεγάλου μήκους και 8 μικρού μήκους ταινίες ευρωπαϊκής παραγωγής, θα είναι υποψήφιες για το διαγωνιστικό τμήμα του European Children’s Film Association (ECFA).

Τα βραβεία του ECFA αφορούν την καλύτερη ευρωπαϊκή παιδική ταινία της χρονιάς και την καλύτερη ευρωπαϊκή παιδική ταινία μικρού μήκους και ψηφίζονται από διεθνείς κριτικές επιτροπές. Οι νικητές ανακοινώνονται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου (Berlinale).

Την επιτροπή του ATHICFF απαρτίζουν οι:

 • Julia Jarl – Διευθύντρια του φεστιβάλ BUFF, Σουηδία
 • Markéta Pášmová – Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Zlín Film Festival, Τσεχία
 • Catarina Ramalho – Σκηνοθέτις, παραγωγός και προγραμματίστρια, PLAY- Lisbon International Children Film festival, Πορτογαλία.

Ας μην ξεχνάμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, το Φεστιβάλ δίνει τον λόγο στους μαθητές, μέσα από σχολικές προβολές, ανοίγοντας τις αίθουσες κινηματογράφων σε όλα τα σχολεία της Αττικής, ενώ παράλληλα διοργανώνει ψηφιακές προβολές για τα σχολεία γενικής και ειδικής αγωγής όλης της χώρας (https://www.athicff.com/schools/school-screens/).

Συνδεθείτε εγκαίρως για να είστε σε ετοιμότητα, ακολουθώντας τις συχνές ενημερώσεις σε:

Το 5ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας συγχρηματοδοτείται από το Creative Europe Media, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού Νεολαίας Δήμου Πειραιά, του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου καθώς και με τη συνεργασία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Καλλίστη.

Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το 5ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Μιρονάκια» – Cinemax

Ημερομηνία και ώρα προβολής: 20/11 στις 11:30 π.μ.

Όροι και λεπτομέρειες συμμετοχής:

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, της διοργανώτριας εταιρίας, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 17/11 έως τις 18/11 και ώρα 16:59 μ.μ.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email αμέσως μετά για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου με επίσκεψη του ενδιαφερομένου σε δικτυακό τόπο (website) στο διαδίκτυο (internet) και, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.themamagers.gr στο εξής: το «Site», σύμφωνα με τους σχετικούς όρους χρήσης, επιλέγοντας το πεδίο περί συμμετοχής στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τα αναφερόμενα κατωτέρω

H συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι στο διαδικτυακό τόπο (Site) καθ’όλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Η εταιρεία Aττικές Εκδόσεις Α.Ε. δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισµούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συµµετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς ο συμμετέχων να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.

Η Διοργανώτρια και η Συνδιοργανώτρια δεν έχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διένεξη, διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με τους παρόντες Όρους και τον Διαγωνισμό, και η οποία δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου, θα λύεται οριστικά σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network