ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | Ανάπτυξη πέντε βασικών δεξιοτήτων, σε παιδιά ηλικίας 4+

δωρεάν υλικό

Παρακάτω θα βρείτε το αντίστοιχο link για δωρεάν υλικό με στόχο την ανάπτυξη πέντε βασικών δεξιοτήτων, σε παιδιά ηλικίας 4+ που είναι απαραίτητες για τη σχολική επιτυχία τους! Αφού το βάλετε στο καλάθι σας και ακολουθήστε τα βήματα του δωρεάν checkout, θα λάβετε άμεσα έναν ειδικό σύνδεσμο για να κατεβάσετε το υλικό.

Το υλικό είναι αποτελεσματικό, πρακτικό και σύγχρονο.

Περιγραφή

Η σειρά ψηφιακού υλικού “Προετοιμάζομαι για το Σχολείο” επικεντρώνεται στην ανάπτυξη πέντε βασικών δεξιοτήτων, σε παιδιά ηλικίας 4+, που είναι απαραίτητες για τη σχολική επιτυχία τους. Οι δεξιότητες αυτές είναι στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους και αποτελούν τη βάση για τη μετέπειτα εκπαίδευση του παιδιού στο σχολείο.

Το συγκεκριμένο υλικό περιέχει δομημένες ασκήσεις, δραστηριότητες και συμβουλές για την ανάπτυξη της Λεπτής Κινητικότητας.

Περιλαμβάνει:

77 εκτυπώσιμα φύλλα εργασίας,
3 επίπεδα δυσκολίας,
ασκήσεις ιχνογράφησης σχημάτων και περιγραμμάτων
ασκήσεις κοπής με ψαλίδι,
δραστηριότητες με λαβύρινθους

Επίσης, παρέχονται συμβουλές και οδηγίες για την αξιοποίηση του υλικού. Η επιτυχημένη ολοκλήρωση των ασκήσεων αυτού του βιβλίου σημαίνει ότι το παιδί έχει κατακτήσει επαρκώς τη δεξιότητα της λεπτής κινητικότητας.

Με τον όρο “λεπτή κινητικότητα” ορίζουμε τον συντονισμό των μικρών μυϊκών ομάδων στα χέρια και τα δάχτυλα. Οι επαρκείς λεπτές κινητικές δεξιότητες είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση εργασιών όπως η γραφή, το κόψιμο, η χρήση ενός πιρουνιού ή κουταλιού, το πέρασμα χαντρών, η ένωση κομματιών του παζλ, το κλείσιμο του φερμουάρ, το κούμπωμα και το δέσιμο των κορδονιών των παπουτσιών.

Μπορείτε να δείτε το υλικό στο upbility.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network