Ο μαγικός κόσμος των δεινοσαύρων έρχεται στην Αθήνα!

Ο μαγικός κόσμος των δεινοσαύρων έρχεται στην Αθήνα!

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν στη Θεσσαλονίκη, οι γιγάντιοι δεινόσαυροι έρχονται στην Αθήνα. Χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γυρίσουν το χρόνο πίσω και να ταξιδέψουν στα προϊστορικά χρόνια.

Ο τρομακτικός Ρεξ, ο αλλόκοτος Τρικέρατος, ο διπλόσαυρος και όλη η παρέα, κατηφορίζουν στην Αθήνα στο μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο της Helexpo στο Μαρούσι.

Ο μαγικός κόσμος των δεινοσαύρων έρχεται στην Αθήνα!

Από τις 15 Οκτωβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2019 μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν ένα ταξίδι στο χωροχρόνο καθώς τα τεράστια ρομποτικά εκθέματα, οι κινήσεις, τα χρώματα, οι υφές, οι ήχοι, αλλά και η ατμόσφαιρα του χώρου, τους δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκονται σε πραγματικό χρόνο στην προϊστορική εποχή, όποτε και ζούσαν τα εντυπωσιακά ζώα.

Μη χάσετε την ευκαιρία να ξεναγηθείτε στο χώρο και να δείτε τους γιγαντιαίους δεινόσαυρους να «ζωντανεύουν» ενώ πολλές εκπλήξεις θα κάνουν τη βόλτα σας μαγική.

Ο μαγικός κόσμος των δεινοσαύρων έρχεται στην Αθήνα!

Υπομονή λοιπόν …Μετράμε αντίστροφα για την «κάθοδο» των γιγαντιαίων δεινόσαυρων, το  μεγάλο γεγονός που θα σας καταπλήξει.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα- Πέμπτη 9.00-13.00, Παρασκευή 9.00-13.00 και 17.00- 21.00, Σάββατο 11.00-21.00 Κυριακή 11.00-19.00.

Η είσοδος είναι 8 ευρώ ενώ το εισιτήριο για ανέργους κοστίζει 6 ευρώ. Υπάρχει και η δυνατότητα οικογενειακού εισιτηρίου για 2 γονείς και 2 παιδιά στα 26 ευρώ, ενώ για τριμελή οικογένεια στα 21 ευρώ. Τα παιδιά μέχρι 3 ετών δεν πληρώνουν.

Φωτογραφίες: Δεινόσαυροι / Dinosaurs facebook page 

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network