Οφείλω στον εαυτό μου να είμαι όμορφη;

Οφείλω στον εαυτό μου να είμαι όμορφη;

Ας μιλήσουμε για Ομορφιά λοιπόν, το τραβάει η ημέρα.

Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με εικόνες – πρότυπα στα οποία δεν θα μοιάσουμε ποτέ. Ενίοτε απογοητευόμαστε και αποφεύγουμε να κοιταχτούμε στον καθρέφτη, συχνά τα παίρνουμε στο κρανίο και αποφασίζουμε “εγώ έτσι είμαι και άμα σ΄αρέσει” και ακόμα συχνότερα βγαίνουμε από το σπίτι σαν μόλις να σφουγγαρίσαμε.

Δεν κάνεις κακό σε κανέναν. Μόνο στην αυτοπεποίθησή σου.

Γι αυτό ας αφήσουμε τις δικαιολογίες και ας παραδεχθούμε μια απλή αλήθεια: Όταν νιώθουμε όμορφες, γεμίζουμε αυτοπεποίθηση. Και μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση μπορεί να καταφέρει ότι στόχο βάλει. Γιατί νιώθει πιο δυνατή, πιο σίγουρη. Αυτά που σκεφτόμουν τελικά δεν τα λέω μόνη μου, τα λέει και η καμπάνια μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες Καλλυντικών στον κόσμο.

Καλωσήρθατε στον κόσμο του Beauty For a Purpose – σε ένα κόσμο που έχει ένα μήνυμα για εσάς.

Ας δούμε από πού έγινε η αρχή. Η χρονιά ήταν το 1886, μια χρονιά με πολλή έμπνευση, όπως έδειξε η ιστορία. Το άγαλμα της Ελευθερίας δωρίστηκε στο λιμάνι της Νέας Υόρκης. Ο κόσμος ταξίδευε από όλη την Αμερική για να δει την αποκάλυψη του μνημείου, ενός σύμβολου ελευθερίας και φιλίας. Και ήταν η ίδια χρονιά που ένας πρωτοπόρος νεαρός άνδρας με το όνομα David McConnell ίδρυε μια μικρή – απευθείας πώλησης – εταιρία αρωμάτων στην Αμερική. Αυτή η εταιρία, γνωστή πλέον ως Avon έγινε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες σε όλο τον κόσμο στα 130 χρόνια που πέρασαν. Και τι βρίσκεται πίσω από αυτή την επιτυχία; μια μικρή παρέα γυναικών που μεγάλωσε και έγινε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Ομορφιάς στον κόσμο.

Και έτσι φτάνουμε στο σήμερα. Το Beauty For a Purpose είναι ο νέος τρόπος με τον οποίο μιλάμε για μια ιδέα που πάντοτε ήταν κομμάτι της ιστορίας της Avon: Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερες δυναμικές γυναίκες, γυναίκες που βρίσκουν δύναμη και μπορούν να τη μεταδώσουν. Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερες γυναίκες που, όχι μόνο ονειρεύονται, αλλά έχουν και τις ικανότητες να κάνουν αυτά τα όνειρα πραγματικότητα. Γιατί γνωρίζουμε ότι κινητήρια δύναμη για την ενδυνάμωση μιας γυναίκας είναι η οικονομική ανεξαρτησία. Με βάση το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, με την τρέχουσα κατάσταση, οι γυναίκες δεν πρόκειται να αποκτήσουν οικονομική ισότητα έως το 2095. Ας μην περιμένουμε τόσο πολύ. Ας κάνουμε αυτή την αλλαγή πραγματικότητα, και ας την κάνουμε σύντομα.

Μοιραζόμαστε μαζί σας μια απλή αλήθεια: όταν νιώθεις όμορφος γεμίζεις αυτοπεποίθηση. Και μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση μπορεί να καταφέρει πολύ καλύτερα τους στόχους της: είτε τους μικρούς στόχους μιας μέρας, είτε κάτι πολύ μεγαλύτερο. 

Ελπίζουμε ότι θα εμπνευστείτε και ελπίζουμε να μιλήσετε κι εσείς γι’ αυτό, να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιστορίες σας στα Social media. Τολμήστε να ονειρευτείτε τον εαυτό σας ως κομμάτι ενός καλύτερου αύριο.

Να θυμάστε: Η Ομορφιά είναι το ταξίδι, η Ενδυνάμωση είναι ο προορισμός.

6_mini2_mini

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network