“Τα μαγικά μαξιλάρια” του Ευγένιου Τριβιζά σε δωρεάν online προβολή

Τα μαγικά μαξιλάρια" του Ευγένιου Τριβιζά

Η παιδική παράσταση «Τα μαγικά μαξιλάρια» βασισμένη στο γνωστό έργο του αγαπημένου Ευγένιου Τριβιζά που ανέβηκε από το Νέο Θέατρο Θεσσαλονίκης είναι διαθέσιμη online για δωρεάν προβολή από σήμερα, Δευτέρα 20 Απριλίου, στις 11 το πρωί, και για 24 ώρες στο YouTube και μπορείτε να την απολαύσετε μαζί με τα παιδιά εδώ.

Υπόθεση:

Μια χώρα χωρίς ουρανό. Ένας άπληστος άρχοντας με ένα χρυσό τηλεσκόπιο και ένα μαύρο φτερό. Ένας καταχθόνιος μυστικοσύμβουλος. Ένας νόμος που καταργεί τις Απόκριες, τα πάρτι γενεθλίων και τις Κυριακές. Ένας ύπουλος αρχιμάγος. Μια παπαρούνα κατακόκκινη σαν φλόγα και χιλιάδες μαξιλάρια που έχουν κατασκευαστεί με σκοπό να στερήσουν τον κόσμο από τα όνειρά του. Αλλά τα όνειρα δε σβήνουν έτσι εύκολα. Απεναντίας, κάτι ονειράκια τοσαδά, που δε σου γεμίζουνε το μάτι, φουντώνουνε καμιά φορά, φουντώνουνε σαν την φωτιά, γίνονται σίφουνας, λαίλαπα γίνονται και κάνουνε τον κόσμο άνω κάτω. Κάποτε λοιπόν στην Ουρανούπολη…

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία – Χορογραφίες: Ισίδωρος Σιδέρης
Μουσική: Γιώργος Χριστιανάκης
Εικαστικά – Κοστούμια: Πένη Ντάνη
Εικονικό περιβάλλον – 3D animation: Στάθης Μήτσιος
Ηχοληψία – Φωτισμοί: Δημήτρης Κοκολινάκης
Βοηθός σκηνοθέτη: Ιωάννα – Μαρκέλα Χαλκιά
Κατασκευή κοστουμιών: Φούλη Βουτσά
Ηθοποιοί: Ευτυχία Σπυριδάκη, Στέφανος Πίττας, Διαμαντής Αδαμαντίδης, Αχιλλέας Αναγνώστου, Στράτος Ανούδης, Αριστοτέλης Ζαχαράκης, Πρόδρομος Κιρκινεζιάδης.

Λίγα λόγια από το Νέο Θέατρο Θεσσαλονίκης:

Μέσα σε αυτήν την δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία που αντιμετωπίζουμε όλοι το Νέο Θέατρο Θεσσαλονίκης, με 37χρονη παρουσία στο χώρο του παιδικού και νεανικού θεάτρου, ανεβάζει 3 παραστάσεις του για τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους θεατρόφιλους στο κανάλι του στο YouTube.

Η κάθε παράσταση θα είναι διαθέσιμη δωρεάν στο κοινό για 24 ώρες (από 11:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. της επόμενης μέρας) μέσα από το κανάλι μας στο YouTube και από την ιστοσελίδα μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους καλλιτεχνικούς συνεργάτες και τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στην δημιουργία αυτών των παραστάσεων.

Μια βιντεοσκοπημένη παράσταση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ουσιαστική, μοναδική και ζωντανή εμπειρία που προσφέρει το θέατρο.

Με την ευχή και την ελπίδα να ξανασυναντηθούμε σύντομα στους θεατρικούς χώρους, όμως μέχρι τότε μένουμε σπίτι και ασφαλείς.

Σας ευχόμαστε καλή θέαση!

Διαβάστε επίσης:

13 υπέροχα πράγματα που έχει πει ο Ευγένιος Τριβιζάς για τα παιδιά

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network