Εσείς έχετε ακούσει για το BIG BANG στο RIVER WEST;

Εσείς έχετε ακούσει για το BIG BANG στο RIVER WEST;

Σε ποιο παιδί δεν αρέσουν τα πειράματα; Τα μυστήρια της φυσικής; Οι περιπέτειες που κρύβει το άγνωστο; Άλλωστε αυτά αρέσουν και στους μεγάλους. Αν θέλετε να ζήσετε γονείς και παιδιά μια καταπληκτική εμπειρία που συνδυάζει το “παίζω και μαθαίνω” δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το RIVER WEST.

Γιατί εκεί, ο μαγευτικός κόσμος της Φυσικής, παίρνει ζωή μέσα από εντυπωσιακά εκθέματα και πειράματα.

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα δικό σας τσουνάμι; Έχετε φτιάξει ποτέ έναν κεραυνό; Μπορείτε άραγε να παίξετε μουσική χωρίς να ακουμπάτε μουσικό όργανο; Υπάρχει τρόπος να αψηφήσετε την βαρύτητα;

Αυτές και πολλές ακόμα ερωτήσεις θα απαντηθούν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο στο BIG BANG του RIVER WEST, σε συνεργασία με το PLANET PHYSICS.

Λίγα λόγια για το Planet Physics

To Planet Physics είναι ένας χώρος γνωριμίας και ενασχόλησης με τη Φυσική με σκοπό να βελτιώσει τη σχέση των επισκεπτών με την επιστήμη:

• καλλιεργώντας το ενδιαφέρον τους για τα φυσικά φαινόμενα
• βοηθώντας τους να κατανοήσουν τους νόμους που διέπουν τον κόσμο γύρω μας και
• κινητοποιώντας τους για ακόμα περισσότερη έρευνα!

Από τις 30 Οκτωβρίου, ο μαγευτικός κόσμος της Φυσικής, περιμένει μικρούς και μεγάλους να τον ανακαλύψουν στο RIVER WEST μέσα από 2 Stages με 5 εντυπωσιακές πειραματικές επιδείξεις από εξειδικευμένους φυσικούς του Planet Physics, 8 διαδραστικά εκθέματα φυσικής και εργαστήρια με 10 διαφορετικές κατασκευές!

Ξεναγήσεις από ειδικά εκπαιδευμένους συνοδούς, εξωπραγματικά πειράματα ορισμένα εκ των οποίων παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και εντυπωσιακά εργαστήρια, θα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε καθημερινά στο BIG BANG του RIVER WEST, σε ένα σκηνικό αφιερωμένο στην επιστήμη της Φυσικής, που δημιουργείται για πρώτη φορά σε εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα, εντελώς δωρεάν για τους επισκέπτες του.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους οι οποίοι θα στηθούν σε δύο από τα επίπεδα του RIVER WEST, οι παρευρισκόμενοι του BIG BANG στο RIVER WEST θα παρακολουθήσουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα την εντυπωσιακή επιστημονική επίδειξη Έκρηξης και Ανάφλεξης, ενώ θα μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους τσουνάμι, να παίξουν μουσική στον αέρα, να έρθουν σε επαφή με το συντριβάνι του χρόνου και να ανακαλύψουν πολλά ακόμη μαγευτικά εκθέματα και πειράματα.

Πότε : Καθημερινά από τις 17.00 ως τις 21.00 και το Σάββατο 12.00 με 20.00 (αλλά και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, όπου θα είναι ανοιχτά και τα καταστήματα του RIVER WEST) τα παιδιά εξερευνούν, πειραματίζονται, κάνουν κατασκευές, διασκεδάζουν και μαθαίνουν για τον συναρπαστικό κόσμο της Φυσικής και ανακαλύπτουν τον επιστήμονα που κρύβεται μέσα τους!

Υπάρχουν πραγματικά φωτόσπαθα; Τι είναι το Χάος; Μπορεί ο χρόνος να κυλήσει αντίστροφα;

Εσείς έχετε ακούσει για το BIG BANG στο RIVER WEST;Ανακαλύψτε όλες τις απαντήσεις στο BIG BANG του RIVER WEST, από 30 Οκτωβρίου έως 11 Νοεμβρίου!

Που: Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ.801 22 25 050, www.riverwest.gr / www.facebook.com/RiverWestOfficial

Tο RIVER WEST βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φίλων του, διευκολύνοντάς τους με:

· Δωρεάν Parking 2.500 θέσεων: Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου

· Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το Mini-Bus του RIVER WEST

RIVER WEST: Εδώ, η ζωή παίρνει χρώμα!

Εσείς έχετε ακούσει για το BIG BANG στο RIVER WEST;

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network