Πάσχα με τα Rabbids | Η πιο διασκεδαστική παρέα, αυτό το Πάσχα στο ΑVENUE

Πάσχα με τα Rabbids

Τα σχολεία κλείνουν, οι ρυθμοί χαλαρώνουν και η καθημερινότητα γεμίζει με πασχαλινά χρώματα και μυρωδιές!

Το AVENUE φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται τους μικρούς του φίλους με τις πιο σκανδαλιάρικες και… χνουδωτές εκπλήξεις. Από τις 20 Απριλίου μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, 27 Απριλίου, ανακαλύψτε στο AVENUE τα Rabbids που θα διασκεδάσουν τα παιδιά σας με θεατρικά παιχνίδια, απίθανες πασχαλινές ιστορίες, πολύ γέλιο, μουσική και χορό!

Το ξεκίνημα θα είναι πολύ χαρούμενο και «μουσικό» από τον 92,9 KISS με όλους τους παραγωγούς του. Το Σάββατο 20 Απριλίου από τις 11 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι, τα παιδιά μαζί με ζαχαροπλάστες σχολής μαγειρικής θα ετοιμάσουν το δικό τους πασχαλινό μπισκότο, θα πάρουν συλλεκτικά δώρα και θα απολαύσουν νόστιμα cookies φτιαγμένα με ΒΙΤΑΜ, ακούγοντας μουσική σε απευθείας μετάδοση.

Πάσχα με τα Rabbids | Η πιο διασκεδαστική παρέα, αυτό το Πάσχα στο ΑVENUE

Αλλά και οι μεγάλοι θα απολαύσετε τη βόλτα, τον καφέ ή το φαγητό σας μέσα σε ένα υπέροχο, ανοιξιάτικο περιβάλλον που τα έχει όλα! Ψώνια για τα βαφτιστήρια ή για το πασχαλινό τραπέζι, δώρα για όλους, τα πάντα εύκολα και άνετα καθώς το αγαπημένο εμπορικό θα παραμείνει ανοιχτό και την Κυριακή 21 Απριλίου.

Και αυτό το Πάσχα, το AVENUE είναι ο απόλυτος προορισμός και σας καλεί να απολαύσετε….

… την πιο ωραία ώρα της ημέρας!

INFO:

Εμπορικό Κέντρο AVENUE. Λ. Κηφισίας 41-47 Μαρούσι 15123. Τ.2106100901
www.avenuemall.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network