Βόλτα με τα παιδιά | Ανακαλύπτουμε τον κρυμμένο κόσμο των Δράκων στο Kidom!

κόσμο των Δράκων στο Kidom

Είναι βέβαιο ότι το πιο σημαντικό δώρο που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά μας, είναι ο ποιοτικός χρόνος που περνάμε μαζί. Έτσι, ως γονείς, αναζητούμε συχνά ευκαιρίες για δραστηριότητες και βόλτες στις οποίες μπορούμε όλοι μαζί να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μερικές χαρούμενες στιγμές.

Η οικογενειακή βόλτα στο Kidom! είναι πλέον μια καθιερωμένη βόλτα για πολλούς γονείς – και είναι λογικό.

Η ατμόσφαιρα, οι ευφάνταστες εκδηλώσεις, τα αμέτρητα παιχνίδια και το γεγονός ότι προκαλεί σε μικρούς και μεγάλους τόσο έντονα συναισθήματα που μετατρέπονται σε αξέχαστες αναμνήσεις, είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που το έχουν καθιερώσει εδώ και χρόνια στις καρδιές όλων μας.

Φέτος το Πάσχα, το Kidom! υποδέχεται τον μαγικό κόσμο των δράκων από την κινηματογραφική ταινία «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3»!

Λίγα λόγια για την ταινία και τους ήρωες

Βόλτα με τα παιδιά | Ανακαλύπτουμε τον κρυμμένο κόσμο των Δράκων στο Kidom!

Στη νέα ταινία, «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3», που παίζεται στους κινηματογράφους από 11 Απριλίου, ο επικεφαλής και κυβερνήτης του Μπερκ, έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του, έχει δημιουργήσει μια καλά κρυμμένη ουτοπία δράκων, όπου μπορούν να ζουν ελεύθεροι και σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον τους. Όμως, ο κίνδυνος δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και η πιο σκοτεινή απειλή θα ταράξει την ισορροπία της καλά κρυμμένης αυτής πόλης, όσο και του νησιού Μπερκ.

Ο Ψάρης και ο Φαφούτης καλούνται να αφήσουν την ασφάλεια του μοναδικού σπιτιού που έχουν γνωρίσει, για ένα δύσκολο ταξίδι με προορισμό τη συναρπαστική μάχη σε μυθικούς κόσμους, απέναντι στο τρομερό κακό που απειλεί τους πάντες.

Πότε

Για ένα ολόκληρο μήνα και έως τις 05 Μαΐου, στο Kidom του Allou! Fun Park οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον κρυμμένο κόσμο των δράκων μέσα από μια σειρά από δραστηριότητες εμπνευσμένες από την ταινία «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3 ».

Μοναδικά παιχνίδια και δραστηριότητες

Βόλτα με τα παιδιά | Ανακαλύπτουμε τον κρυμμένο κόσμο των Δράκων στο Kidom!

Εντυπωσιακοί δράκοι, αγαπημένοι ήρωες και μια μαγευτική διακόσμηση, μετατρέπουν τον αγαπημένο προορισμό για οικογένειες με μικρά παιδιά σε ένα μαγευτικό μέρος γεμάτο εκπλήξεις, δράσεις και φυσικά παιχνίδι!

Βόλτα με τα παιδιά | Ανακαλύπτουμε τον κρυμμένο κόσμο των Δράκων στο Kidom!

Ζωγραφιές, facepainting και πολλά ακόμα περιμένουν μικρούς και μεγάλους να ταξιδέψουν σ’ ένα κόσμο διαφορετικό και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία!

Πασχαλινό Kidom!

Και φυσικά στο ανοιξιάτικο και πασχαλινό Kidom σας περιμένουν όλα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών:

Ο μεγάλος παιδότοπος του Kidom, Fouskes, με τα τεράστια φουσκωτά, το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, ο πιο ψηλός πύργος Youpi Tower, βαρκάκια Bloom – Bloom και πολλά ακόμα σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!

Πρόγραμμα Δράσεων

Βόλτα με τα παιδιά | Ανακαλύπτουμε τον κρυμμένο κόσμο των Δράκων στο Kidom!

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00 – 22:00
Σαββατοκύριακο: 10:00-22:30
Μ. Δευτέρα – Μ. Πέμπτη: 10:00 – 23:00
Μ. Παρασκευή: 13:00 – 20:00
Μ. Σάββατο 10:00 – 21:00
Κυριακή του Πάσχα – Κυριακή του Θωμά: 10:00 – 23:00

To Kidom στο Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα, μεταμορφώθηκε στο μυστικό κόσμο των δράκων από την ταινία “Πως να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 3” και περιμένει τους φίλους του για μια αξέχαστη εμπειρία!

INFO:

Η είσοδος στο Kidom είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες

Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες

Allou! Fun Park, Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ.Ι.Ρέντης, Τηλ.: 210-8092888

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network