Eν μέσω καύσωνα: Παιδί σε αμαξίδιο ταξίδεψε στο γκαράζ του πλοίου γιατί δεν υπήρχε ράμπα

Είναι ντροπή!

ΓΡΑΦΕΙ: The Mamagers Team -
Eν μέσω καύσωνα: Παιδί σε αμαξίδιο ταξίδεψε στο γκαράζ του πλοίου γιατί δεν υπήρχε ράμπα
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο

Ένα αδιανόητο περιστατικό φαίνεται πως έλαβε στο δρομολόγιο ferry boat από τη Θάσο για την Κεραμωτή Καβάλας, σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει το kavalapost, το οποίο επικαλέιται τη μαρτυρία μιας γυναίκας, ένα παιδί σε αναπηρικό αμαξίδιο μαζί με τη συνοδό του, αναγκάστηκαν να μείνουν στο γκαράζ των αυτοκινήτων, εν μέσω αφόρητης ζέστης, καθώς δεν υπήρχε ράμπα αναπήρων.

Αναλυτικά η άναρτηση της κ. Εύης Ζουμπουλίδου:

"Τρίτη απόγευμα στις 20:00 δρομολόγιο Λιμένας - Κεραμωτή. Πλοίο, Ιωάννης Σοφια της Thassos Seaways. Για ακόμα μια φορά ντράπηκα που είμαι άνθρωπος. Ένα άτομο σε αμαξίδιο, με τη σύνοδο του, ταξίδευαν μαζί με τα αυτοκίνητα γιατί προφανώς δεν υπάρχει τρόπος να ανέβει το αμαξίδιο στον χώρο των επιβατών. Χρόνια τώρα, η ίδια ιστορία: Ηλικιωμένοι, άτομα με κινητικά προβλήματα δεν μπορούν να ταξιδέψουν σαν άνθρωποι γιατί δεν υπάρχει πρόβλεψη γι' αυτά. Γιατί; Ποιος υπεύθυνος μπορεί να απαντήσει;"

 

Πηγή: TheToc.gr

.

Έξυπνα tips, λίστα με απαραίτητα, φανταστικές προτάσεις που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά! Το themamagers.gr βρήκε τα πάντα στα Max Stores, το πιο cool one-stop shop για τα σχολικά είδη των παιδιών και εδώ θα ανακαλύψεις τις καλύτερες επιλογές!

Στα Max Stores βρήκαμε τις τσάντες που θα συνοδεύσουν τα παιδιά όλη τη σχολική χρονιά

διαβασε το Αρθρο

Back to School οδηγός για γονείς: Οργανώσαμε τις πιο εύκολες σχολικές αγορές μαζί με τα Max Stores

διαβασε το Αρθρο
περισσοτερα εδω