Γυναίκα κατήγγειλε τον σύζυγό της ότι την ξυλοκόπησε μπροστά στα παιδιά τους - Της έσπασε το δόντι με μπουνιές

Ο σύζυγος της 33χρονης γυναίκας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

ΓΡΑΦΕΙ: The Mamagers Team -
Γυναίκα κατήγγειλε τον σύζυγό της ότι την ξυλοκόπησε μπροστά στα παιδιά τους - Της έσπασε το δόντι με μπουνιές
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο
Πρόσθεσε το themamagers.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τρομακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στα Χανιά, όταν, σύμφωνα με καταγγελία 33χρονης γυναίκας, η ίδια δέχθηκε επανειλημμένη επίθεση από τον 38χρονο σύζυγό της, μπροστά στα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα (11/5), κατά τη διάρκεια διαμονής του ζευγαριού από την Φινλανδία στην Κρήτη για διακοπές, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr.

Της έσπασε δόντι

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της τη χτύπησε στο πρόσωπο με μπουνιές, προκαλώντας σπασμένο δόντι και μώλωπες, ενώ φέρεται να δέχθηκε και κλωτσιές, σπρωξίματα και απειλές μέσα στον χώρο του ξενοδοχείου.

Ο 38χρονος συνελήφθη άμεσα από τις Αρχές, και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Πηγή: thetoc.gr