Ιδανική στάση για σύλληψη: Τι λέει η θεία σου, τι λέει η επιστήμη

σύλληψη

Στο δρόμο για τη σύλληψη ενός μωρού, θα ακούσεις τόσες ανοησίες που παίζει 1. να ξεχάσεις πως να κάνεις σεξ, 2. να μην θες να ξανακάνεις σεξ.

Όλες ο επίδοξες θείες, γιαγιάδες και γνωστές θα σε πιάσουν από το χέρι και εμπιστευτικά θα μοιραστούν μαζί σου ένα επτασφράγιστο μυστικό για το πώς να “πιάσεις” παιδί.

Μάλιστα έχουν εντρυφήσει τόσο πολύ στο θέμα που μπορούν να σε κατατοπίσουν πώς θα “πιάσεις” αγόρι ή κορίτσι. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αν σερφάρεις στον απέραντο ωκεανό του διαδικτύου θα πέσεις πάνω σε αναρίθμητες στάσεις του σεξ που σου υπόσχονται εγγυημένη επιτυχία.

Οι 2 πιο δημοφιλείς στις οποίες κόλλησε το μάτι μου ήταν το ιεραποστολικό και το doggy style.

Η ιεραποστολική

Οι θείες απανταχού του πλανήτη  πιστεύουν ότι η κλασική, ιεραποστολική στάση (ο άντρας από πάνω) είναι ενδεδειγμένη για σύλληψη. Η κεντρική ιδέα είναι ότι μπορείτε απλά να εκμεταλλευτείτε τη βαρύτητα προς όφελός σας ώστε να υπάρχει πιο βαθιά διείσδυση. Η πραγματικότητα είναι ότι μετά απο μια κουραστική μέρα αφήνετε τον άλλον να αγκομαχά ενώ εσείς αράζετε και απολαμβάνετε.

Doggy Style

Σύμφωνα με τον κύκλο των φίλων της μαμάς, αν θέλετε πραγματικά βαθιά διείσδυση, δοκιμάστε το doggy style. Ναι, είναι λίγο ντροπή, μεγάλες γυναίκες να μιλάνε για τέτοια πράγματα, αλλά ο σκοπός είναι ιερός.  Οι ιέρειες της σύλληψης θα σου πουν πως όσο πιο μέσα βρίσκεται το πέος, τόσο πιο εύκολο είναι για τα σπερματοζωάρια να φτάσουν στο στόχο τους. Η επιστήμη πάλι λέει, ότι τα σπερματοζωάρια είναι έτσι κι αλλιώς γρήγοροι κολυμβητές, οπότε αν δεν υπάρξει άλλο εμπόδιο θα φτάσουν σίγουρα εκεί που πρέπει χωρίς gps.

 Μετά το σεξ

Αν υποθέσουμε ότι δοκιμάσατε τις δύο παραπάνω στάσεις – που μεταξύ μας, δεν χρειάζεται να ενδιαφέρεσαι για σύλληψη για να τους κάνεις ένα ξεσκόνισμα – τώρα μπαίνουμε στο ζουμί.

Μετά το σεξ, λέει, πρέπει να μείνετε ακίνητη στο κρεβάτι για 20 ολόκληρα λεπτά. Πολλές γυναίκες ορκίζονται στα παμπερς ότι τα κατάφεραν χάρη σε αυτό το πολύτιμο μυστικό. Αν δεν αντέχετε να μείνετε ξαπλωμένες στο κρεβάτι, μπορείτε να κάνετε κατακόρυφο μετά το σεξ, δηλαδή να σταθείτε με το κεφάλι στο πάτωμα και τα πόδια στον αέρα, για να βοηθήστε το σπέρμα να φτάσει στο στόχο του. Αν σας ρωτήσει ο άντρας σας τι ακριβώς κάνετε, του απαντάτε με απόλυτη φυσικότητα ότι ψάχνετε τον φακό επαφής σας. Αν το βρει φυσιολογικό, μπορεί να μην πιάσετε παιδί, θα έχετε όμως έναν ευτυχισμένο γάμο, αφού κουβαλάτε τα ίδια μυαλά.

Όχι στον οργασμό αν θες κορίτσι

Εκτός από τις θειάδες, υπάρχει και η μέθοδος Shettles σύμφωνα με την οποία ο γυναικείος οργασμός παίζει ρόλο στον καθορισμό του φύλου. Όταν μια γυναίκα φτάνει σε οργασμό, το σώμα της απελευθερώνει μια ουσία που αυξάνει τα αλκαλικά επίπεδα. Ένα υψηλό σε αλκαλικά περιβάλλον ευνοεί τα αγόρια, γι’ αυτό αν θες κορίτσι πρέπει να κρατηθείς μέχρι να σκάσεις. Από την άλλη η ίδια θεωρία σου λέει ότι αν είσαι ανοργασμική, δεν θα κάνεις αγόρι στον αιώνα τον άπαντα.

Ας σοβαρευτούμε

Επειδή δεν υπάρχει κάποια επιστημονική απόδειξη ότι μία στάση είναι καλύτερη από κάποια άλλη για σύλληψη, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αφεθείτε, και να απολαύσετε το σεξ με τον σύντροφό σας σε κάθε πιθανή στάση, και με όσους οργασμούς θέλετε. Αυτό που μετράει είναι η καλή ψυχολογία και η ηρεμία. Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.

Γράφει η Φανή Καρδάση

Διαβάστε επίσης:
Σεξ, ύπνος, χάζεμα και άλλα μη αναγνωρισμένα γονεϊκά δικαιώματα
Βαρετό σεξ. Ζήτω!

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network