Έγινε παρένθετη μητέρα και γέννησε το παιδί της κόρης της: Η αληθινή ιστορία της 55χρονης Ευανθίας

Έγινε παρένθετη μητέρα και γέννησε το παιδί της κόρης της: Η αληθινή ιστορία της 55χρονης Ευανθίας

Το «δώρο» της μητρότητας χάρισε μια μάνα στην κόρη της. Έγινε παρένθετη μητέρα προκειμένου να αποκτήσει η κόρη της παιδάκι… κι έτσι η ίδια στα 55 της έγινε μαμά και γιαγιά ταυτόχρονα!

«Ήθελα να είναι το παιδί μου ευτυχισμένο», λέει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η 55χρονη Ευανθία που γέννησε το μωρό της κόρης της. Η 33χρονη Καλλιόπη πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο, το σύνδρομο Άλμποτ, που προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια. Το κληρονόμησε από τον πατέρα της, τον οποίο έχει χάσει εξαιτίας αυτού του συνδρόμου. Έτσι, θα ήταν επικίνδυνο για την Καλλιόπη να κυοφορήσει.

«Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη γι’ αυτό που έκανε η μαμά μου. Την αγαπώ και το ξέρει», εξομολογείται η Καλλιόπη.

Σημειώνεται ότι πέρα από την κυοφορία, η Ευανθία χρειάστηκε να χειρουργηθεί, αλλά και να της επαναφέρουν τον κύκλο, αφού ήταν ήδη σε εμμηνόπαυση εδώ και οκτώ χρόνια.

Όλα πήγαν κατ’ευχήν. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου. Η μικρή θα ονομαστεί Ευανθία-Ραφαέλα, αφού θα πάρει το όνομα της γιαγιάς που την έφερε στη ζωή.

Δείτε την εκπομπή

Δευτέρα 16.12.2019

Η 55χρονη Ευανθία χάρισε για δεύτερη φορά το "δώρο της ζωής" στην 33χρονη κόρη της Καλλιόπη, αφού της "δάνεισε" τη μήτρα της και έγινε για χάρη της και μάνα και γιαγιά ταυτόχρονα! Το άγχος και το στρες που βίωσε μέχρι να κρατήσουν στα χέρια τους την υγιέστατη κορούλα τους! Η αντίδραση του συζύγου και η παραίνεση προς την πεθερά του να "ετοιμαστεί για το δεύτερο"! Ο βαθμός επικινδυνότητας μιας εγκυμοσύνης σε προχωρημένη ηλικία, τα ηθικά θέματα και το ισχύον νομικό καθεστώς που αφορά στην επιλογή γονιμοποιημένων ωαρίων με βάση το φύλο του παιδιού.

Geplaatst door Αλήθειες με τη Ζήνα op Maandag 16 december 2019

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network