“Η μητέρα σου είναι ό,τι πιο άσχημο έχω δει”: Τι εξομολογείται ο γιος γυναίκας με σπάνιο σύνδρομο

"Η μητέρα σου είναι ό,τι πιο άσχημο έχω δει": Τι εξομολογείται ο γιος γυναίκας με σπάνιο σύνδρομο

Η μητέρα του Ιωσήφ πάσχει από το σύνδρομο Treacher Collins, που παραμορφώνει το πρόσωπο. Ο ίδιος μοιράστηκε τη συγκλονιστική εμπειρία του στο Facebook.

Ένας νεαρός φυσικοθεραπευτής, με το όνομα Iosif Ali στο Facebook, αποφάσισε να μοιραστεί την προσωπική ιστορία του, σε ένα κείμενο που έγινε viral, συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής σχεδόν 5,5 χιλιάδες likes. Είναι μια αληθινή μαρτυρία του να μεγαλώνεις με μητέρα η οποία πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο, το Treacher Collins ή σύνδρομο γναθοπροσωπικης δυσόστωσης, το οποίο προκαλεί εμφανείς παραμορφώσεις στο πρόσωπο.

Διαβάστε τι έγραψε ο Ιωσήφ:

“Πέρασαν 23 χρόνια μέχρι να μου μιλήσει γι αυτό. Γι’ αυτό που έβλεπα καθημερινά μα ποτέ δε ρωτούσα. Μόνο κλεφτά πράγματα από τη γιαγιά μου μάθαινα.

“”Δε θέλει να μιλάει γι’ αυτό η μητέρα σου. Τα κρατάει όλα μέσα της. Έχει περάσει πολλά, γι’ αυτό σας λέω να τη προσέχετε” μας έλεγε και συνεχίζει να λέει χαρακτηριστικά.

“Η μητέρα μου, ένας γλυκύτατος άνθρωπος γύρω στο 1,50, με τα ξανθά της μαλλάκια και το χαρακτηριστικό γλυκό προσωπάκι. Στα δικά μου μάτια τουλάχιστον.

Διαβάστε περισσότερα στο Womantoc.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network