Ξάνθη | Έξωση οικογένειας με αυτιστικό παιδί

Έξωση οικογένειας με αυτιστικό

Κάτι τέτοιες στιγμές είναι αδύνατον να καταλάβει κάποιος πως σκέφτονται και πως λειτουργούν ορισμένοι συμπολίτες μας. Ένα τέτοιο περιστατικό έλαβε χώρα στην Ξάνθη του 2020 τις τελευταίες ημέρες.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μία οικογένεια ξεσπιστώνεται. Ο λόγος; Το παιδί (που έχει αυτισμό) έχει ενοχλεί τους γείτονες. Φαίνεται λοιπόν πως οι γείτονες ενοχλήθηκαν σε τέτοιο βαθμό που ζητούν να αποχωρήσει η οικογένεια από το σπίτι.

Την είδηση έκανε γνωστή ο πατέρας του παιδιού μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Εύλογα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου:

«Επιτέλους και μια νότα αλλαγής στη ζωή μας! Ορισμένοι κάτοικοι του χωριού Πηγαδίων Ξάνθης κατάφεραν το ακατόρθωτο! Πέτυχαν να πείσουν τους ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας που μισθώνει η οικογένειά μου, να μας ζητήσουν να φύγουμε γιατί έχουμε παιδί με αυτισμό και ενοχλεί τη γειτονιά! Συγχαίρω θερμά όλους όσους έχουν εμπλακεί σε αυτές τις ενέργειες! Μπράβο σας!».

Επιτέλους και μια νότα αλλαγής στη ζωή μας! Ορισμένοι κάτοικοι του χωριού Πηγαδίων Ξάνθης κατάφεραν το ακατόρθωτο!…

Geplaatst door Evangelos Evangelou op Vrijdag 5 juni 2020

Ή Άδα Σταματάτου μέσω της σελίδας «Η ζωή μου με τον Γιάννη», σχολίασε το συμβάν:

«Υπάρχουν άνθρωποι που ενώνονται ώστε να πείσουν τους ιδιοκτήτες μια μονοκατοικίας να διώξουν τους νοικάρηδες τους επειδή έχουν αυτιστικό παιδί το οποίο «ενοχλεί»τη γειτονιά και το καφενείο! Στο χωριό Πηγαδίων Ξάνθης. Ας ενωθούμε όλοι εμείς λοιπόν να βοηθήσουμε αυτήν την οικογένεια. Και επιτέλους να δημιουργηθεί νομοθετικό πλαίσιο που να μας προστατεύει από τέτοιες ενέργειες».

Υπάρχουν άνθρωποι που ενώνονται ώστε να πείσουν τους ιδιοκτήτες μια μονοκατοικίας να διώξουν τους νοικάρηδες τους επειδή…

Geplaatst door Η ζωή μου με τον Γιάννη op Vrijdag 5 juni 2020

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network