Back to School | Φέτος, ας μην έχουμε ΚΑΙ το θέμα «ψείρες» στο…κεφάλι μας

ψείρες

Πίσω στα θρανία και στην καθημερινότητά μας, λοιπόν – που φέτος θα είναι για όλους μας κάπως διαφορετική. Υπάρχουν πλέον περισσότερα πράγματα που πρέπει να φροντίσουμε, να προσέξουμε και να συνηθίσουμε, κι εμείς, αλλά κυρίως τα παιδιά μας. Ας πούμε ότι η λέξη κλειδί για την φετινή σχολική χρονιά -και όχι μόνο- είναι η λέξη πρόληψη. Για όλα.

Ένα από τα θέματα που πρέπει να προσέξουμε ως γονείς είναι και το κεφάλαιο ψείρες. Όπως ήδη θα ξέρετε, οι ψείρες είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο στα μικρά παιδιά – ειδικά κατά τους πρώτους μήνες της σχολικής χρονιάς. Η εμφάνισή τους είναι συχνά ένας μικρός εφιάλτης για εμάς τους γονείς αλλά και μια ιδιαίτερα δυσάρεστη και ενοχλητική εμπειρία για τα παιδιά μας.

Ειδικά φέτος, δεν θέλουμε να τα «φορτώσουμε» με μια ακόμη «δυσκολία» · ως γονείς θέλουμε να τα στηρίξουμε και να τα βοηθήσουμε να προσαρμοστούν όσο πιο ομαλά γίνεται στα νέα δεδομένα. Γι΄αυτό, καλό θα ήταν να προσθέσουμε στην back to school λίστα μας τα κατάλληλα και δοκιμασμένα αντιφθειρικά προϊόντα ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το θέμα ψείρες – ή ακόμη καλύτερα για όλους μας, να το προλάβουμε.

Έπειτα από αρκετό ψάξιμο, η δική μας επιλογή είναι σταθερά εδώ και χρόνια τα προϊόντα Hedrin. Η ολοκληρωμένη σειρά Hedrin είναι διαθέσιμη μόνο στα φαρμακεία, τα προϊόντα της είναι πατενταρισμένα και τα διαλέγουμε γιατί:

Έχουν δείξει αποτελεσματικότητα στις κλινικές δοκιμές.

Έχουν ένα φυσικό τρόπο δράσης στον οποίο δεν μπορούν να αποκτήσουν ανθεκτικότητα οι ψείρες. Αντί να περιέχει εντομοκτόνο για να δηλητηριάζει τις ψείρες, το Hedrin σκοτώνει τις ψείρες φυσικά.

Τα Hedrin μπορούν να εξοντώσουν και τις ψείρες που έχουν αναπτύξει ανθεκτικότητα σε εντομοκτόνα.

Δεν απαιτούν επίπονο χτένισμα για να δράσουν.

Είναι φιλικά προς το δέρμα.

Δεν έχουν άσχημη μυρωδιά και δεν περιέχουν ουσίες που διεγείρουν το άσθμα.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην εγκυμοσύνη και σε μωρά από 6 μηνών.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα σε περίπτωση σύντομης επαναμόλυνσης.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής προϊόντος ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε. Έχουμε εξάλλου τόσα άλλα θέματα να μας απασχολούν. Φέτος, ας μην έχουμε ΚΑΙ το θέμα «ψείρες» στο…κεφάλι μας.

Back to School | Φέτος, ας μην έχουμε ΚΑΙ το θέμα «ψείρες» στο...κεφάλι μας

Ρίξτε μια ματιά στα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα με βάση την περίσταση, τις προτιμήσεις σας και τον τρόπο ζωής σας:

Hedrin Solution – Αντιμετώπιση με σιγουριά

Back to School | Φέτος, ας μην έχουμε ΚΑΙ το θέμα «ψείρες» στο...κεφάλι μας

Το Hedrin Solution είναι ένα πατενταρισμένο προϊόν που περιέχει δύο σιλικόνες που είναι απολύτως ασφαλείς για τη μαμά και το παιδί και είναι κατάλληλο για μωρά από 6 μηνών. H λοσιόν δρα σε 1 ώρα και πρέπει να επαναλάβετε την εφαρμογή μετά από 7 ημέρες για τυχόν αυγά που στο μεταξύ εκκολάφθηκαν. Αν θέλαμε να περιγράψουμε με μια λέξη το Hedrin Solution, αυτή θα ήταν… η σιγουριά.

Hedrin Plus – Γρήγορη Δράση

Back to School | Φέτος, ας μην έχουμε ΚΑΙ το θέμα «ψείρες» στο...κεφάλι μας

Ένα προϊόν που έχουμε αγαπήσει για την ταχύτητα αλλά και την αποτελεσματικότητά του! Ιδανικό για ανυπόμονα παιδάκια (και γονείς) που δρα σε μόλις 15 λεπτά! Κλινικά αποδεδειγμένο ότι σκοτώνει τις ψείρες και τα αυγά μιας και περιέχει Penetrol© για να διευκολύνεται η διείσδυση του τζελ στο αυγό της ψείρας. Η δεύτερη εφαρμογή γίνεται μόνο αν αυτό είναι απαραίτητο. Το βρίσκετε σε gel spray. Αν θέλαμε να περιγράψουμε με μια λέξη το Hedrin Plus, αυτή θα ήταν… η ταχύτητα.

Hedrin Protect & Go – Must-have προϊόν για την επιστροφή στο σχολείο

Back to School | Φέτος, ας μην έχουμε ΚΑΙ το θέμα «ψείρες» στο...κεφάλι μας

Κάθε χρόνο προσθέτουμε στην back to school λίστα αγορών το προϊόν για προστασία από τις ψείρες και προστατεύουμε τα παιδιά μας από μια ιδιαίτερα δυσάρεστη εμπειρία. Δεν υπάρχει καλύτερη θεραπεία από την πρόληψη. Ας το θυμόμαστε ακόμη περισσότερο αυτό τη φετινή χρονιά.

Το Hedrin Protect & Go είναι ένα σπρέι conditioner, έχει ένα υπέροχο άρωμα μάνγκο -πορτοκάλι, είναι εύκολο στη χρήση και κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά στην προστασία ενάντια στις ψείρες. Αν μάλιστα έχετε παιδάκι με μακριά μαλλιά είναι φοβερά βοηθητικό και στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών! 2 σε 1!

EXTRA TIP:

Για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις ψείρες, πρέπει να ακολουθήσετε τον «Χρυσό Κανόνα» που δεν είναι άλλος από 3 απλά βήματα: Έλεγχος, Αντιμετώπιση και Ολοκλήρωση.

Τέλος, να θυμάστε ότι με οργάνωση, ψυχραιμία και ενσυναίσθηση, όλα θα πάνε καλά!

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network