Επίπεδη κοιλιά με VASER Lipo! | Ό,τι χρειάζεται το σώμα σας μετά από εγκυμοσύνη

λιποαναρρόφηση μετά από εγκυμοσύνη

Η εγκυμοσύνη είναι μια συναρπαστική περίοδος στη ζωή των περισσότερων γυναικών. Η χαρά από τον ερχομό ενός παιδιού είναι ασύλληπτη. Ωστόσο, μαζί με την ευτυχία, η εγκυμοσύνη μπορεί να φέρει στη νέα μαμά ένα σώμα που δεν της αρέσει. Κυρίως η περιοχή της κοιλιάς είναι η πλέον ευάλωτη που μπορεί να αλλάξει δραματικά. Τι μπορεί να κάνει μια μαμά για να αποκτήσει πίσω το σώμα που είχε πριν; Ή ίσως και ομορφότερο σε περίγραμμα και σφριγηλότητα;

Ο Dr. Τζερμιάς, Επιστημονικός Διευθυντής στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, μας εξηγεί γιατί η σύγχρονη μέθοδος λιποαναρρόφησης-λιπογλυπτικής VASER® Lipo είναι η ιδανική λύση για επίπεδη και σφριγηλή κοιλιά μετά από εγκυμοσύνη. Επίσης, μας δίνει απαντήσεις σε προβληματισμούς που έχουν συνήθως μαμάδες ή μέλλουσες μαμάδες σχετικά με την λιποαναρρόφηση.

Ιδανική θεραπεία η λιποαναρρόφηση – λιπογλυπτική VASER® Lipo

Η αύξηση βάρους είναι κάτι το φυσιολογικό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το πραγματικό πρόβλημα είναι η εξάλειψη του περίσσιου λίπους μετά από εγκυμοσύνη, το οποίο έχει αποθηκευτεί σε διάφορες περιοχές του σώματος, όπως στην κοιλιά και τους γοφούς. Η μέθοδος VASER® Lipo θεωρείται παγκόσμια ως η πλέον αποτελεσματική τόσο για την αφαίρεση όλου του επίμονου λίπους από διάφορες περιοχές του σώματος όσο και για την σμίλευση του περιγράμματος του σώματος αποκαθιστώντας την αρμονία και την σφριγηλότητα που έχει χάσει.

Τα οφέλη από την επιλογή μιας γυναίκας να προχωρήσει σε VASER® Lipo είναι σημαντικά. Αρχικά, είναι μια θεραπεία επιλεκτική, δηλαδή στοχεύει με ακρίβεια μόνο στη συγκεκριμένη περιοχή που υπάρχει το πρόβλημα. Η διαδικασία είναι ελάχιστα επεμβατική και ανώδυνη, καθώς βασίζεται σε προηγμένη τεχνολογία υπερήχων. Ολοκληρώνεται σε μία μόνο συνεδρία και η αποθεραπεία είναι άνετη και σύντομη. Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη κιόλας στιγμή και συνεχίζει να βελτιώνεται ακόμα και έξι μήνες μετά την διαδικασία. Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής, είναι κλινικά αποδεδειγμένη και εφαρμόζεται με την πιστοποίηση του αυστηρού Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων και Συσκευών, FDA.

Επίσης, στις κλινικές μας παρέχουμε και τις εξής δυνατότητες: εάν μία γυναίκα θέλει να αποκτήσει γραμμωτή, αθλητική κοιλιά, μπορεί να ζητήσει από τον έμπειρο πλαστικό χειρουργό μας να συνδυάσει VASER® Lipo με VASER® 4D Hi-Def ή εάν στην κοιλιά της παρατηρείται και χαλάρωση μπορεί να συνδυάσει VASER® Lipo με κοιλιοπλαστική. Για όλες τις περιπτώσεις, υπάρχει η ιδανική λύση σε συνδυασμό με VASER® Lipo.

Απαντήσεις από τον Dr. Τζερμιά σε συχνές ερωτήσεις

Σκέφτομαι να μείνω έγκυος αλλά έχω τοπικό λίπος στην κοιλιά και σε άλλα μέρη του σώματος. Να κάνω VASER® Lipo πριν από την εγκυμοσύνη ή αξίζει να περιμένω;

Η απόφαση είναι καθαρά προσωπική. Μόνο εσείς μπορείτε να οργανώσετε το σωστό timing για να κάνετε την θεραπεία. Η δική μας συμβουλή είναι ότι, εάν μια γυναίκα σκοπεύει να αποκτήσει παιδί και έχει πρόβλημα τοπικού λίπους, είναι πολύ καλή η ιδέα να μπει στη διαδικασία προτού μείνει έγκυος, καθώς έτσι θα διασφαλίσει ότι το σώμα της θα βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να υποστηρίξει μια εγκυμοσύνη. Επιπλέον, μετά τον τοκετό θα είναι πιο εύκολη η ανάκτηση των γραμμών της.

Μια εγκυμοσύνη μπορεί να επηρεάσει τα αποτελέσματα του VASER® Lipo που έχω ήδη κάνει;

Δεν είναι κάτι που μπορούμε να προβλέψουμε με βεβαιότητα, καθώς είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πώς μπορεί μια εγκυμοσύνη να επηρεάσει ένα σώμα. Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πώς η λιποαναρρόφηση – λιπογλυπτική VASER® Lipo έχει μόνιμο αποτέλεσμα, που σημαίνει ότι τα λιποκύτταρα που αφαιρούνται από την περιοχή του σώματος δεν θα επιστρέψουν. Ωστόσο, τα εναπομείναντα λιποκύτταρα μπορούν να επεκταθούν και να συμβούν κάποιες αλλαγές στην κοιλιά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Σε περίπτωση που έχει γίνει VASER® Lipo σε άλλες περιοχές του σώματος, όπως σε γλουτούς ή μηρούς, αυτές συνήθως δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα από μια εγκυμοσύνη. Γενικά, όλες οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι για να διατηρούνται τα αποτελέσματα μετά από VASER® Lipo και να παραμένει το σώμα τους όμορφο, θα πρέπει να προσέχουν τη διατροφή τους και να ακολουθούν κάποια σωματική άσκηση.

Πόσο διάστημα πρέπει να περάσει μετά από τον τοκετό για να κάνω VASER® Lipo;

Σε αυτό ο πλέον αρμόδιος για να σας συμβουλέψει είναι ο πλαστικός χειρουργός κατά τη διάρκεια της συνεδρίας αξιολόγησης που γίνεται στις κλινικές μας χωρίς χρέωση. Επιπλέον, είναι και θέμα δικής σας διαχείρισης καθώς θα πρέπει να φροντίσετε για την φροντίδα του μωρού σας το διάστημα της αποθεραπείας, που ναι μεν μπορεί να είναι πολύ σύντομο, κάποιο χρόνο ανάπαυσης όμως τον δικαιούστε για τον εαυτό σας.

Ευχαριστούμε τον Dr. Τζερμιά, Δερματολόγο εξειδικευμένο στην Οξφόρδη, Συνιδρυτή της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD) και Επιστημονικό Διευθυντή στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics (www.iqskinclinics.com)

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network