Φρέντι Φίγκερς: Η συγκλονιστική ιστορία του εκατομμυριούχου εφευρέτη που σε ηλικία 4 μηνών τον είχε άφησε η μητέρα του στα σκουπίδια

Φρέντι Φίγκερς: Η συγκλονιστική ιστορία του εκατομμυριούχου εφευρέτη που σε ηλικία 4 μηνών τον είχε άφησε η μητέρα του στα σκουπίδια

Σε ηλικία 4 μηνών τον βρήκαν παρατημένο πλάι σε ένα σκουπιδοτενεκέ στη Φλόριντα. Ωστόσο μέσα από το δράμα του o μικρός Φρέντι στάθηκε τυχερός, μια που εκεί τον βρήκαν και οι θετοί του γονείς και το υιοθέτησαν αν και οι ίδιοι ήταν φτωχοί.

Ο Νέιθαν Φίγκερς ήταν εργάτης και η Μπέτι Μέι δούλευε σε μια φάρμα. Ζούσαν στο Κουίνσι, μια επαρχιακή κωμόπολη περίπου 8.000 κατοίκων στη βόρεια Φλόριντα και όταν ο Φρέντι γεννήθηκε το 1989, βρίσκονταν ήδη στην έκτη δεκαετία της ζωής τους.

Είχαν ήδη γίνει ανάδοχοι πολλών παιδιών, αλλά αποφάσισαν να υιοθετήσουν τον Φρέντι όταν αυτός ήταν μόλις δύο ημερών. Ο Φρέντι αναφέρει πως οι γονείς του τον αγάπησαν όσο μπορεί να αγαπήσει κάποιος γονιός το παιδί του.

Θα έλεγε κανείς πως από τη στιγμή που το μικρό παιδί βρήκε σπίτι σε τόσο μικρή ηλικία και μεγάλωσε σε οικογένεια με ισχυρούς δεσμούς, θα γινόταν επιτέλους ευτυχισμένο. Δυστυχώς όμως ο νεαρός Φρέντι υπέστη σοβαρό bullying από τους γείτονες και συμμαθητές του μεγαλώνοντας.

Διάβασε περισσότερα στο WomanToc.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network