“Να με πάρεις τηλέφωνο όταν φτάσεις παιδί μου”: Αυτό είναι το “Σ’αγαπώ” των γονιών

"Να με πάρεις τηλέφωνο όταν φτάσεις παιδί μου": Αυτό είναι το "Σ'αγαπώ" των γονιών

Με τον πιο οδυνηρό τρόπο ξεκίνησε ο νέος μήνας μετά από τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, οι νεκροί από το σιδηροδρομικό δυστύχημα ανέρχονται στους 57, ενώ υπάρχουν δεκάδες τραυματισμένοι και αγνοούμενοι άνθρωποι. Αυτό το τραγικό γεγονός έχει συγκινήσει όλη τη χώρα, αλλά και τα ξένα Μέσα που παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επίσης έχουν γεμίσει με μηνύματα συμπαράστασης τόσο προς τους τραυμαρισμένους όσο και προς τις οικογένειας των θυμάτων. Η προσοχή όλων είναι στραμμένη στις ιστορίες των ανθρώπων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η συγκλονιστική στιγμή που μία μητέρα καταφέρνει να αγκαλιάσει την κόρη της, η οποία κατάφερε να σωθεί και να επιστρέψει στην αγκαλιά της. Η μητέρα που περίμενε με αγωνία την κόρη της να κατέβει από το λεωφορείο που τη μετέφερε στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται να λέει “Το παιδί μου, το παιδί μου” με την κόρη της να απαντά “Μαμά μη με αγκαλιάζεις σφιχτά. Πονάω”.

Εξίσου συγκλονιστική είναι και η ιστορία του 23χρονου που μίλησε για τελευταία φορά με τη μητέρα του λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα. Ο νεαρός άντρας αγνοείται, αφού δεν υπάρχει το όνομά του στις λίστες των νεκρών ή των διασωθέντων. Όπως αποκάλυψε μία μάρτυρας, ο 23χρονος φαίνεται να μίλησε στο τηλέφωνο με τη μητέρα του και να της λέει “Μαμά έχει πάρα πολύ κόσμο το τρένο, δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο σε τρένο, θα σε πάρω όταν φτάσουμε να έρθεις να με πάρεις….”.  ‘Οπως αποκάλυψε η μάρτυρας λίγο αργότερα κόπηκε η τηλεφωνική γραμμή και από τότε τον αναζητούν.

Μέσα σε όλη αυτή την τραγωδία, όλοι φέραμε στον νου μας όλες τις φορές που ακούσαμε από τα χείλη των γονιών μας τη φράση “Να με πάρεις τηλέφωνο όταν φτάσεις παιδί μου”. Κάποιες φορές μπορεί όντως να τους τηλεφωνήσαμε, κάποιες άλλες όχι. Πάντα όμως, αυτές οι λέξεις, σε αυτή τη σειρά ήταν ένας τρόπος για να μας πει η μαμά ή ο μπαμπάς μας “σ’αγαπώ” και “να προσέχεις”. Κάτι που δεν είναικαθόλου δεδομένο.

Δες τα παρακάτω βίντεο

Κεντρική φωτογραφία: Instagram @thegreenpost_it

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network