Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν με ρώτησε ο γιος μου πώς τον κάναμε του απάντησα “με αγάπη μωρό μου”»

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν με ρώτησε ο γιος μου πώς τον κάναμε του απάντησα “με αγάπη μωρό μου”»

Για πέμπτη χρονιά στην Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, άνθρωποι με αληθινές ιστορίες μίλησαν για την αποδοχή και την αγάπη ενάντια στο στίγμα και στην προκατάληψη. Ανάμεσά τους ήταν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Η ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Σκηνή, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, με τη σφραγίδα του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή».

Αναλυτικότερα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για την απόφασή του να δημιουργήσει οικογένεια με τον σύντροφό του, αλλά και την αγάπη της οικογένειάς του που τον βοήθησε στο ταξίδι αυτό.

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ένιωσα την ανάγκη να κάνω οικογένεια»

«Βρισκόμουν σε μια οικογένεια που αγαπούσε ο ένας τον άλλο, οπότε μεγάλωσα με πολλή αγάπη, κατανόηση, αποδοχή και όταν μεγάλωσα ένιωσα την ανάγκη να κάνω και εγώ τη δική μου οικογένεια. Κάποια στιγμή είπα στον σύντροφό μου “θέλω να κάνουμε ένα παιδί και εκείνος αναρωτήθηκε αν είναι εφικτό”», δήλωσε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Έφτασε η στιγμή να κάνουμε το παιδί μας, να το μεγαλώνουμε και να έρθει ο γιος μου κάποια στιγμή να με ρωτήσει “μπαμπά εσείς πώς με κάνατε” και του απάντησα με αγάπη μωρό μου, με αγάπη», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network