Μαρία Μενούνος: Η γεμάτη ευγνωμοσύνη ανάρτηση της για την παρένθετη μητέρα της κόρης της

"Είχαμε δοκιμάσει τα πάντα"- Η Μαρία Μενούνος θα γίνει μητέρα μετά από 10 χρόνια προσπάθειας να αποκτήσει παιδί

Η Μαρία Μενούνος ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της στο πλευρό της κόρης της Αθηνάς και του συζύγου της Kevin Undergarro. Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει αρκετές φορές για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να καταφέρει να φτάσει σε αυτή την οικογενειακή ευτυχία και με κάθε αφορμή μετράει τις ευλογίες της δίνοντας παράλληλα στους followers της την ελπίδα και το μήνυμα να μην τα παρατάνε ποτέ.

Η Μαρία Μενούνος με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών, μέτρησε τα δικά της “ευχαριστώ” και έκανε μία πολύ γλυκιά και τρυφερή ανάρτηση στην οποία έγραφε χαρακτηριστικά:

“Χαρούμενη Ημέρα των Ευχαριστιών φίλοι! Έχω πάντα τόσα πολλά για τα οποία είμαι ευγνώμων, αλλά σήμερα θα είμαι ευγνώμων για τη μεγαλύτερη ευλογία μου, την Αθηνά. Πάντα ευγνώμων στην όμορφη παρένθετη οικογένεια μας που μας βοήθησε να φέρουμε την Αθηνά στον κόσμο. Σας αγαπάμε παιδιά τόσο πολύ. Αυτή είναι μια σειρά φωτογραφιών. Τις τράβηξα σήμερα το πρωί καθώς η Αθηνά μόλις τώρα άρχισε να μου τραβάει τα μαλλιά! Της είπα να μην τραβάει του μπαμπά. Δεν έχει αρκετά. Ελπίζω να έχετε όλοι μια ευλογημένη μέρα και αν βρεθείτε στη μέση των προκλήσεων της ζωής ή των καταιγίδων πιστέψτε με ξέρω πώς είναι αυτό. Σας στέλνω επιπλέον αγάπη. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους”.

Δες την ανάρτηση στο MissBloom.gr

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network