Ανατροπή στην υπόθεση με την 11χρονη που βρέθηκε με μαχαίρι στην τάξη της

Ανατροπή στην υπόθεση με την 11χρονη που βρέθηκε με μαχαίρι στην τάξη της

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση με τη μαθήτρια της ΣΤ Δημοτικού σε σχολείο της Δυτικής Αττικής που εμφανίστηκε στην τάξη με κουζινομάχαιρο έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία, τους δάσκαλους και τους υπόλοιπους μαθητές.

Υπάρχει τεράστια αναστάτωση και σύγχυση για το πώς έγινε το περιστατικό αφού αρχικά διέρρευσε η πληροφορία ότι η μικρή μαθήτρια επιτέθηκε και απείλησε συμμαθητές της.

Για το περιστατικό έχει βεβαίως ενημερωθεί ο εισαγγελέας και έχουν γίνει οι αρμόδιες ενέργειες, οι οποίες σε πρώτο χρόνο έχουν να κάνουν με την αποστολή κοινωνικού λειτουργού στο σχολείο και στην οικογένεια της 11χρονης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του η μικρή μαθήτρια δεν επιτέθηκε σε κανένα συμμαθητή της, ούτε κράδαινε το μαχαίρι στην τάξη.

Το όλο περιστατικό το κατήγγειλαν συμμαθητές της, όταν η ίδια φέρεται να τους είπε ότι έχει στην τσάντα της κουζινομάχαιρο για να σφάξει τους παραστάτες και τη σημαιοφόρο της παρέλασης επειδή δεν επελέγη η ίδια.

Αμέσως μόλις άκουσαν οι συμμαθητές της τις προθέσεις της, ειδοποίησαν τον διευθυντή του σχολείου, και στη συνέχεια πράγματι διαπιστώθηκε ότι η 11χρονη έφερε μαχαίρι στην τσάντα της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 11χρονη είχε συνεννοηθεί να προβεί σε αυτή την ενέργεια και με άλλους συμμαθητές της (να φέρουν μαχαίρια στην τάξη). Παρόλα αυτά κανένα άλλο παιδί δεν έφερε μαχαίρι πλην της 11χρονης.

Για το συμβάν δεν έχει υπάρξει για την ώρα καμία σύλληψη, ενώ την όλη υπόθεση έχουν αναλάβει – με λεπτούς χειρισμούς – η σχολική κοινότητα σε συνεργασία με τον εισαγγελέα.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network