Ένα χιουμοριστικό βίντεο αποκαλύπτει πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζουν γυναίκες και άντρες ένα κρυολόγημα!

χιουμοριστικό βίντεο

Το ξέρουμε όλες. Όταν μια γυναίκα αρρωσταίνει, όλα κυλούν σαν να μην είναι άρρωστη. Κάνει ό,τι ακριβώς έκανε και πριν με την μόνη διαφορά – μαντέψτε – ότι είναι ΑΡΡΩΣΤΗ. Τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα αν είναι μάνα, όπου εκεί, χωρίς υπερβολή όχι μόνο δεν αλλάζει τίποτα αλλά ενδέχεται εκείνες τις ώρες/μέρες τα παιδιά να λυσσάνε όπως ποτέ άλλοτε.

Από την άλλη, όταν ο άρρωστος είναι ο άντρας/ μπαμπάς δεν μπορεί να κάνει τίποτα, εκτός από το να σε κοιτάζει με αυτό το βλέμμα «πες μου όλη την αλήθεια» ενώ είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι.

Ωστόσο, για να τα λέμε όλα, ίσως υπάρχει κάποια επιστημονική εξήγηση για το λόγο που οι άνδρες συμπεριφέρονται με παραπάνω γκρίνια και φαίνονται τόσο αβοήθητοι όταν παθαίνουν γρίπη.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς ανακάλυψαν ότι τα αυξημένα επίπεδα οιστρογόνων μπορεί πράγματι να έχουν αντι-ιικά αποτελέσματα που βοηθούν στην προστασία απέναντι σε πιο επιθετικά συμπτώματα.

Ο λόγος; Όταν ένας ιός εισβάλλει στο σώμα, προκαλεί την ασθένεια με την αναπαραγωγή του μέσα στο κύτταρο-ξενιστή.

Ο αριθμός των αντιγράφων που κάνει μέσα στο σύστημά σου είναι αυτός που καθορίζει τη σοβαρότητα και το πόσο άρρωστος νιώθεις. Όμως, οι ενώσεις οιστρογόνων μπορούν στην πραγματικότητα να μειώσουν την ποσότητα αναπαραγωγής του ιού, αλλά μόνο στις γυναίκες.

Γνωρίζουμε ήδη από προηγούμενες έρευνες ότι υπάρχει κάποια σύνδεση ανάμεσα στα οιστρογόνα και το ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά σύμφωνα με την έρευνα αυτή, η σύνδεση που αφορά την γρίπη αποτελεί μεγάλα νέα και θα μπορούσε να υποδείξει ότι τα οιστρογόνα είναι ακόμα πιο ισχυρά από ό,τι θα φαντάζονταν αρχικά οι επιστήμονες.

Αυτά προς το παρόν!

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο!

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network