Φλόριντα: 7χρονος κολύμπησε για 1 ώρα για να σώσει τον μπαμπά και την αδερφή του από ποτάμι

Φλόριντα: 7χρονος κολύμπησε για 1 ώρα για να σώσει τον μπαμπά και την αδερφή του από ποτάμι

Ένας 7χρονος στη Φλόριντα κατάφερε να κολυμπήσει μόνος στην ακτή για να φωνάξει βοήθεια, μετά την παράσυρση της αδερφής του και του μπαμπά του από ρεύματα. 

Σύμφωνα με τη lifo.gr,  όπως αποκαλύπτει ο Στίβεν Πάουστ, είχε ανοιχτεί στο ποτάμι Σεντ Τζονς στο Τζάκσονσβιλ για να κολυμπήσουν τα δύο του παιδιά, ο επτάχρονος Τσέις και η 4χρονη Άμπιγκεϊλ. Ωστόσο, εντελώς ξαφνικά, εξαιτίας ενός ισχυρού ρεύματος, η μικρή παρασύρθηκε και ο μπαμπάς της βούτηξε για να τη σώσει.

Ο ίδιος, σκεπτόμενος το χειρότερο σενάριο, είπε στον γιο του που φορούσε σωσίβιο να κολυμπήσει μέχρι την ακτή μέχρι εκείνος να πιασει την αδερφή του.

«Τους είπα πως τους αγαπάω γιατί δεν ήμουν σίγουρος τι επρόκειτο να συμβεί. Προσπάθησα να μείνω και με τους δύο. Αλλά εξαντλήθηκα και η μικρή απομακρύνθηκε από μένα» λέει ο Πάουστ.

Ο Τσέις χρειάστηκε μια ώρα κολύμπι για να βγει στην ακτή. Μόλις έφτασε, έτρεξε στο πρώτο σπίτι που είδε μπροστά του για να ζητήσει βοήθεια.

Στο μεταξύ, ο μπαμπάς του και η αδερφή του είχαν παρασυρθεί περίπου τρία χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που βρισκόταν το σκάφος του.

Οι ομάδες διάσωσης διεύρυναν το πεδίο έρευνας ώσπου εντόπισαν και περισυνέλεξαν τη μικρή και τον μπαμπά της.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής του Τζάκσονσβιλ, Έρικ Προσουίμερ παραδέχτηκε πως χωρίς τη συμβολή του μικρού, η έκβαση της περιπέτειας θα ήταν διαφορετική, ίσως και τραγική.

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network