Γονείς 21χρονης Έμμας – Συγκινούν με νέα δωρεά στη μνήμη της

Γονείς 21χρονης Έμμας -  Συγκινούν με νέα δωρεά στη μνήμη της

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Σύλλογος «Η προστασία των ζώων, Χανιά/Chania animal protection» γνωστοποίησε την πίστωση 500€ σε κτηνιατρείο των Χανίων από τη μητέρα της 21χρονης, που σκοτώθηκε σε τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη, Kelly Kambaki.

Η τελευταία, σε σχόλιό της στην ανάρτηση, ανέφερε πως «τα χρήματα αυτά μαζεύτηκαν από τους συμφοιτητές και φίλους της Έμμας από το ΑΠΘ και όχι μόνο, και ήταν κοινή απόφαση ως προς το πως θα διατεθούν».

Η Έμμα είχε όνειρο να φροντίζει τα ζώα.

Να σπουδάσει και να προοδεύσει για να κάνει το καλό, αυτή την ανατροφή πήρε από την οικογένειά της και γι’ αυτό το σκοπό προοριζόταν. Ένας άξιος άνθρωπος με συμπόνια και ενσυναίσθηση για όλα τα πλάσματα της γης.

📍Η Έμμα έφυγε άδικα, σκληρά κι απάνθρωπα. Οι λέξεις είναι φτωχές για να εκφράσουν την οδύνη μας για το χαμό ενός παιδιού της κοινότητάς μας. Στους γονείς και τους φίλους της ευχόμαστε κουράγιο και τους δίνουμε την υπόσχεση ότι το δρόμο που άφησε στη μέση θα τον συνεχίσουμε εμείς.

📍Πάντα με την εικόνα της στο μυαλό και την καρδιά μας, δίπλα μας στις διασώσεις, τη συλλογική δράση, το διαρκή αγώνα για ένα κόσμο δικαιοσύνης για όλα τα έμβια όντα.

📍Στη μνήμη της Έμμας,η αξιοθαύμαστη μητέρα της,πίστωσε το ποσό των 500 ευρώ σε κτηνιατρείο της πόλης μας ώστε να αγοράσουμε τροφές και φάρμακα για τα αδεσποτάκια μας που χρήζουν ειδικής φροντίδας.

📍Έτσι η Μαυρούλα έκανε τη μηνιαία ένεσή της για τα πόδια της,ο Ρεξ εξασφάλισε την τροφή για τα νεφροπαθή,η Μίλκα,ο Κόνορ,o Bullet και όλα τα ανάπηρα γατάκια που χρειάζονται άδειασμα κύστης θα έχουν για καιρό urinary,τα χειρουργημένα θα τρώνε τροφές ενδυνάμωσης,πήραμε κλινικές τροφές για το γαστρεντερικό και 8 ζώα εξασφάλισαν τα εμβόλιά τους.

Kelly Kambaki σε ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για όλα αυτά που έκανες και συνεχίζεις να κάνεις,πάντα αθόρυβα και διακριτικά!!!!

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network