Μαμάδες μοιράζονται ξεκαρδιστικά tweets με τις πιο αστείες στιγμές με τα παιδιά τους

Μαμάδες μοιράζονται ξεκαρδιστικά tweets με τις πιο αστείες στιγμές με τα παιδιά τους

Οι μαμάδες λατρεύουμε να μοιραζόμαστε τις έξυπνες ατάκες, τις αστείες, τις τρυφερές στιγμές και τα milestones των παιδιών μας με άλλους γονείς, με φίλους και συγγενείς. Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που κάποιες μαμάδες κάνουν ολόκληρες αναρτήσεις για να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές με τα παιδιά τους που τους εντυπωσίασαν και κυρίως τους έκαναν να ξεκαρδιστούν στα γέλια. Η ιστοσελίδα Buzzfeed συγκέντρωσε μερικά από τα πιο ξεκαρδιστικά tweets που δείχνουν ότι τα παιδιά μόνο χαρά και γέλια φέρνουν σε μια οικογένεια:

“Όταν η 2χρονη κόρη μου δεν θέλει να μας μιλήσει άλλο, τελειώνει τη συζήτηση με το ‘Χρόνια πολλά’ και φεύγει χαιρετώντας”

“Παρακαλώ βοηθήστε με. Το παιδί μου με απειλεί ότι θα κάτσουμε να μου μάθει σκάκι”, γράφει μια μαμά.

“Παίζαμε νοσοκομείο με την κόρη μου και μόλις μου έγραψε μια συνταγή… για πατάτες”

“Η κόρη μου άφησε ένα γεμάτο ποτήρι με γάλα στις σκάλες και το έριξε κάτω. Τώρα έχει γάλα παντού κι εκείνη κλαίει γιατί όπως λέει ‘έπινα αυτό το γάλα΄’. Έχει δίκιο, κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι αυτό θα συνέβαινε αν έβαζες ένα ποτήρι γάλα στις σκάλες!”

“Οι γονείς όταν τους ρωτάς πώς πέρασαν στις διακοπές με τα παιδιά”

“Είμαι ενθουσιασμένη που θα πάω στην παρουσίαση εργασιών στο σχολείο του παιδιού μου για να δω όλες τις εργασίες που έκαναν τελικά οι γονείς!”

“Όταν η κόρη μου ήταν στην α’ δημοτικού είχε πει στη δασκάλα της ‘η μαμά έχει νεκρά μωρά στη ντουλάπα της”. Τρομοκρατήθηκα όταν το ανακάλυψα. Ευτυχώς, η δασκάλα ήξερε ότι είμαι εκπαιδεύτρια πρώτων βοηθειών, οπότε είχε καταλάβει τι εννοούσε η κόρη μου”.

“Τα παιδιά μου έχουν ψηλώσει και μόλις τώρα ανακαλύπτουν ότι ο λόγος που ετοίμαζα τόσο καιρό τα σνακ τους είναι επειδή ήταν κοντά και δεν έφταναν τα ντουλάπια για να το κάνουν μόνα τους κι όχι επειδή είμαι η υπηρέτριά τους. Δεν είναι χαρούμενα!”

Ακολούθησε το TheMamagers στο Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Best of network